Utflukter, Pefkos

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale Mysite

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Beach Cleaning Day – kan bestilles hjemmefra

Beach Cleaning Day – kan bestilles hjemmefra

Om de reisemålene vi elsker i dag skal fortsette å eksistere for kommende generasjoner, må turoperatører, myndigheter og turister gjøre hva de kan for å øke de positive sidene ved turisme og minske de negative. Beach Cleaning Days er et slikt virkemiddel, ved at vi sammen hjelper med å rydde strendene på reisemålet.

Les mer Skjul

Vi i Ving, Spies og Tjäreborg jobber aktivt med miljøspørsmål, og vet at vi innimellom kan være en del av problemet. Derfor engasjerer vi oss sterkt i disse spørsmålene, noe vi har gjort siden midt på 90-tallet, da vi opprettet vårt første miljøråd.

Vi ønsker å gjøre Beach Cleaning Days til en fast aktivitet, der både gjestene våre, lokale samarbeidspartnere og andre interesserte kan delta. Vi har gjennomført flere ryddedager rundt i verden, og målet er å etablere dette på alle våre reisemål.

Til sommeren planlegger vi å arrangere Beach Cleaning Days på Windy Beach og Eli Beach den 29/5, 26/6, 31/7, 28/8 og 25/9. Møteplassen er i Rhodos by.

Lurt å ta med:
Komfortable sko og klær. Vi sørger for hansker, søppelsekker etc.

Tid:
Varierer, som regel på formiddagen, da det ikke er så varmt.