Se hotell (3)

Reiser til Lardos

Lardos er det perfekte greske feriestedet med sin landlige sjarm og sine luksushotell.
Lardos – eller er det kanskje Lindos? Man kan spøke om likheten mellom disse to stedene, men det er også forskjeller som er verdt å nevne. Om du bestiller en reise til Lardos bor du litt mer utenfor turiststrømmen, men har likevel behagelig avstand til det mer actionfylte utelivet i Lindos og den berømte festningen Akropolis.

Lardos består av to deler. Rett etter Pefkos kjører du inn i "kyst- og turistdelen", med hotell, restauranter og butikker. Lardos by, bydelen hvor lokalbefolkningen bor og har sine tavernaer, markeder torg og hus, ligger ca. 10 minutter unna og har en helt annen atmosfære. Den har lite til felles med turistdelen, og det er to helt forskjellige opplevelser. Av den grunn kan vi varmt anbefale en tur til Lardos for en spasertur og en god lunsj eller middag.

Luksuriøse og barnevennlige hotell i Lardos

Vings hotell Lindian Village Beach Resort,Curio Collection by Hilton er et av de hotellene man aldri glemmer. Gjennomtenkt, innbydende og med en deilig følelse av luksus. Utsikten er slående vakker, og en rusletur på hotellområdet er avslappende i seg selv. De blå, typisk greske nyansene går igjen nesten overalt – i restauranter, interiør og ikke minst i havet. Vil du bo enda nærmere stranden skal du ta en titt på Lindos Princess, et elegant og barnevennlig All Inclusive-hotell med perfekt beliggenhet rett på stranden.

Natur og uteliv

I Lardos tilbyr Vings hotell flere aktiviteter, for eksempel vannsport. Her kan du også spille minigolf og kjøre gokart. Lange spaserturer anbefales på det sterkeste, for naturen i Lardos har samme kompromissløse sjarm som de andre små feriestedene i nærheten. En spasertur tidlig på våren, når duften av mimosaens blomstring fyller luften, er uforglemmelig.

En avslappende ferie i Lardos

Lardos er rett reisemål om du ønsker en rolig og deilig ferie – her får du et fredelig opphold på landet. Det er noen små kafeer her, noen av dem er ganske moderne, og selvsagt noen tavernaer. På torget er det en fontene som innbyggerne fremdeles henter vann fra innimellom. Du kommer dessuten til å forelske deg i de vennlige landsboerne, naturen og sjarmen som gjennomsyrer Lardos. Kalosorisma!
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Rom med eget basseng
  • Stille og rolig
  • Kilometerlange strender

Våre gjesters vurdering Lardos

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Lardos

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.