Se hotell (5)

Reiser til Lardos

Lardos er det perfekte greske feriestedet med sin landlige sjarm og sine luksushotell.
Lardos – eller er det kanskje Lindos? Man kan spøke om likheten mellom disse to stedene, men det er også forskjeller som er verdt å nevne. Om du bestiller en reise til Lardos bor du litt mer utenfor turiststrømmen, men har likevel behagelig avstand til det mer actionfylte utelivet i Lindos og den berømte festningen Akropolis.

Lardos består av to deler. Rett etter Pefkos kjører du inn i "kyst- og turistdelen", med hotell, restauranter og butikker. Lardos by, bydelen hvor lokalbefolkningen bor og har sine tavernaer, markeder torg og hus, ligger ca. 10 minutter unna og har en helt annen atmosfære. Den har lite til felles med turistdelen, og det er to helt forskjellige opplevelser. Av den grunn kan vi varmt anbefale en tur til Lardos for en spasertur og en god lunsj eller middag.

Luksuriøse og barnevennlige hotell i Lardos

Vings hotell Lindian Village er et av de hotellene man aldri glemmer. Gjennomtenkt, innbydende og med en deilig følelse av luksus. Utsikten er slående vakker, og en rusletur på hotellområdet er avslappende i seg selv. De blå, typisk greske nyansene går igjen nesten overalt – i restauranter, interiør og ikke minst i havet. Vil du bo enda nærmere stranden skal du ta en titt på Lindos Princess, et elegant og barnevennlig All Inclusive-hotell med perfekt beliggenhet rett på stranden.

Natur og uteliv

I Lardos tilbyr Vings hotell flere aktiviteter, for eksempel vannsport. Her kan du også spille minigolf og kjøre gokart. Lange spaserturer anbefales på det sterkeste, for naturen i Lardos har samme kompromissløse sjarm som de andre små feriestedene i nærheten. En spasertur tidlig på våren, når duften av mimosaens blomstring fyller luften, er uforglemmelig.

En avslappende ferie i Lardos

Lardos er rett reisemål om du ønsker en rolig og deilig ferie – her får du et fredelig opphold på landet. Det er noen små kafeer her, noen av dem er ganske moderne, og selvsagt noen tavernaer. På torget er det en fontene som innbyggerne fremdeles henter vann fra innimellom. Du kommer dessuten til å forelske deg i de vennlige landsboerne, naturen og sjarmen som gjennomsyrer Lardos. Kalosorisma!
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Familiehotell
 • Hotell på stranden
 • Hotell med spa
 • Rom med eget basseng
 • Stille og rolig
 • Kilometerlange strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Lardos

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
I Lardos er det flere mindre badeviker med grovkornet sand eller rullesteiner. Det er rolige og behagelige strender.
Mat, drikke og uteliv
Det er noen gode, små kafeer og tavernaer i landsbyen. Hovedvekten er på italiensk og tradisjonell mat, og de er kjent for sine veldig vennlige og imøtekommende ansatte. I Lindos, 5 fem kilometer unna, er det et enda større utvalg av restauranter og tavernaer.
I Lardos er nattelivet avslappet og rolig. Her tilbringes kveldene gjerne på de hyggelige tavernaene. Om du ønsker mer uteliv er det et større utvalg av trivelige kafeer, barer og et og annet diskotek i Lindos.
Shopping
Shoppingmuligheter i Lardos består av noen få suvenirbutikker. Her er det også bank, apotek og et bakeri. I Lindos er det et større utvalg av butikker som selger keramikk, klær, gullsmykker og suvenirer.
Aktiviteter og severdigheter
Hotellene tilbyr enkelte aktiviteter som for eksempel ulike typer vannsport. Inne i landsbyen er det minigolf og gokart. Det mest typiske for øya er korte og lengre fotturer i den vakre naturen.
Rhodos har mange severdigheter, og et tips er å besøke de sjarmerende landsbyene som ligger et stykke inn på øya og gamlebyen i Rhodos by.
Utflukter
Jeepsafari Rhodos – sydlig rute
Jeepsafari Rhodos – sydlig rute
Bli med på eventyr og oppdag en ny side av Rhodos! Vi kjører offroad med jeeper og besøker områder som det ellers er vanskelig å finne frem til. Lunsj er inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Rhodos på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.

Buss

Det går busser til Rhodos by, Lindos og Pefkos.

Taxi

Det er gode taxiforbindelser fra Lardos til for eksempel Rhodos by, Lindos og Pefkos.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden april–oktober kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller bare vil ha tips og gode råd. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). En minibank er å finne i tilknytning til banken og ytterligere en i finnes i utkanten av byen på vei mot stranden. De fleste butikker og restauranter aksepterer de vanligste kredittkortene, som VISA, MasterCard og Eurocard.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Lardos i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Lardos med rutefly.

Flyet lander på Rhodos flyplass.
Med Vings transport (buss eller taxi) kommer du deg enkelt og trygt til hotellet ditt i Lardos. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen til hotellet varierer mellom ca. 1 time og 30 minutter og 2 timer (ca. 55 km) avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Det er ikke uvanlig at bussen stopper ved andre reisemål på veien, og da kan reisetiden være opptil 3 timer. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
15°7°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
16°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • april
21°12°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°19°
11
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
32°21°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
33°22°
12
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
29°19°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°12°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Lardos
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.