Se hotell (6)

Reiser til Kallithea

Bestill en reise til Kallithea og tilbring en herlig ferieuke eller to på vårt eget familiehotell Sunwing Kallithea Beach.
Kallithea er et rolig område på østsiden av Rhodos, med fine strender og det renoverte spa-stedet Kallithea Springs, som ble bygget av italienerne på 1920-tallet. Her kan du spasere rundt i vakre omgivelser og bade i krystallklart vann. Området rundt Kallithea er rolig og barnevennlig, perfekt for både små og store feriegjester. Her er det mange alternativ til soling og badeliv, blant annet fine klippestrender hvor alle kan finne sitt eget lille sted. Oppe ved hovedveien ligger det et lite knippe restauranter og butikker, og det er ikke langt inn til Rhodos by.

Sunwing Kallithea Beach - et familieparadis

Her ligger vårt beste hotellkonsept for en herlig familieferie – Sunwing Family Resorts. Vårt prisbelønte Sunwing Kallithea Beach ligger rett på stranden og tilbyr blant annet store basseng, fartsfylte show, flere restauranter og Lollo & Bernie-klubben. Rett utenfor hotellområdet er det en bussholdeplass hvor bussene tar deg til Rhodos by på ca. 10 minutter.

Her er det leiligheter for alle gjester og enhver smak, fra Small Family til Royal Pool Suite – velutstyrte leiligheter hvor du går rett ut i bassenget fra terrassen din.

Kallitheas strender

De fleste fastboende på øya velger østkysten når de skal tilbringe avslappende dager på stranden. Her ligger flere av øyas beste strender og havet her er mye roligere enn på vestkysten. Østkysten er rik på små, naturskjønne viker som er en nytelse å utforske for sol- og badefantaster. Takket være klippene er vannet klart og som skapt for snorkling og dykking, og det er lett å gå fra en badevik til den neste.

Mer enn bare sol og bad

En reise til Rhodos er mer enn soling og badeliv. Har du lyst til å ta en tur til fots, er Koskinou oppe i fjellene et hyggelig utfluktsmål. Landsbyen er kjent for sine tradisjonsrike hus med steinmosaikk på gulvene og på gårdsplassen.

Rhodos mest berømte landsby, Lindos, er også verdt et besøk. Rhodos er en relativt liten øy, og det er enkelt å reise på oppdagelsesferd på egen hånd med for eksempel leiebil. Til Rhodos by er det enklest å ta lokalbuss eller taxi fra Kallithea.
Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Prisbelønt
  • Hotell ved stranden
  • Hotell med Swim Out
  • Barnevennlig strand
  • I nærheten av Rhodos by

Våre gjesters vurdering Kallithea

Finn reise til Kallithea

Inspirasjon og reisetips

Strand på Rhodos

Surfe- og badeutflukter på Rhodos

I fantastiske Kallithea kan du enkelt tilbringe en uke eller to uten å forlate hotellområdet. Men hvis du blir litt rastløs i solsengen, slik som vår reiseekspert Petter, er det også mange utflukter å gjøre. Her er hans beste tips!