Se hotell (18)

Reiser til Faliraki

I Faliraki kan du bo på luksuriøse hotell med spa og All Inclusive ved en av de beste strendene på Rhodos.
Faliraki på Rhodos' østkyst er et velorganisert feriemål med et bredt utvalg av restauranter og fornøyelser langs hovedgaten og i de små sidegatene ned mor stranden. Hit kommer det turister fra hele Europa for å feste og sole seg. Stranden er flere kilometer lang og beskyttet mot vind, slik at bølgene sjelden er høye. Omtrent midt på stranden ligger et herlig badeland med vannsklier og andre våte fornøyelser som passer for både store og små.

Bo godt i Faliraki

Om du vil bo bra i ferien er det mye å velge mellom i Faliraki. Reiser du med barn bor dere aller best på vårt barnevennlige Top Selection-hotell La Marquise, som blant annet har et fantastisk bassengområde. I Faliraki er det selvsagt også hotell med velutstyrte spa-anlegg hvor du kan krydre ferien med en avslappende behandling eller to. Om du foretrekker en reise med All Inclusive er det flere hotell hvor det inngår i prisen.

Se og gjøre i Faliraki

Om du vil lære å dykke er det en dykkerskole i Kalithéa noen kilometer nordover. Oppe i byen er det et stort antall barer og puber å velge mellom. Når du reiser med Ving bor du tett på alt som Faliraki og omgivelsene har å by på. Om du ønsker et enda livligere uteliv kan du reise inn til Rhodos by 15 kilometer unna. Her er det et stort utvalg av fornøyelser i vakre omgivelser, med en gamleby fra middelalderen som lokker med smale smug, tavernaer, idylliske små torg, springvann og blomsterkledde vegger.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • All Inclusive
  • Hotell med spa
  • Kilometerlange sandstrender
  • Mye uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Faliraki

Finn reise til Faliraki
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.