Se hotell (19)

Reiser til Faliraki

I Faliraki kan du bo på luksuriøse hotell med spa og All Inclusive ved en av de beste strendene på Rhodos.
Faliraki på Rhodos' østkyst er et velorganisert feriemål med et bredt utvalg av restauranter og fornøyelser langs hovedgaten og i de små sidegatene ned mor stranden. Hit kommer det turister fra hele Europa for å feste og sole seg. Stranden er flere kilometer lang og beskyttet mot vind, slik at bølgene sjelden er høye. Omtrent midt på stranden ligger et herlig badeland med vannsklier og andre våte fornøyelser som passer for både store og små.

Bo godt i Faliraki

Om du vil bo bra i ferien er det mye å velge mellom i Faliraki. Reiser du med barn bor dere aller best på vårt barnevennlige Top Selection-hotell La Marquise, som blant annet har et fantastisk bassengområde. I Faliraki er det selvsagt også hotell med velutstyrte spa-anlegg hvor du kan krydre ferien med en avslappende behandling eller to. Om du foretrekker en reise med All Inclusive er det flere hotell hvor det inngår i prisen.

Se og gjøre i Faliraki

Om du vil lære å dykke er det en dykkerskole i Kalithéa noen kilometer nordover. Oppe i byen er det et stort antall barer og puber å velge mellom. Når du reiser med Ving bor du tett på alt som Faliraki og omgivelsene har å by på. Om du ønsker et enda livligere uteliv kan du reise inn til Rhodos by 15 kilometer unna. Her er det et stort utvalg av fornøyelser i vakre omgivelser, med en gamleby fra middelalderen som lokker med smale smug, tavernaer, idylliske små torg, springvann og blomsterkledde vegger.
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • All Inclusive
 • Hotell med spa
 • Kilometerlange sandstrender
 • Mye uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Faliraki

Strender
Det er flere fine strender i nærheten av Faliraki.

Faliraki – sandstrand med mye vannsport

Faliraki har en fire kilometer lang strand, som varierer mellom grunne og dypere partier. Stranden består for det meste av sand, men også områder med grus og rullesteiner. Mange hevder at dette er den beste stranden på Rhodos. Den er veldig barnevennlig fordi den er beskyttet for vinden fra vest. Langs stranden finner du all slags vannsport og en restaurant som serverer enkle retter som hamburgere og pizza. Det er også en vannpark i nærheten hvor barn og voksne lett kan få tiden til å gå.

Ladiko Bay og Anthony Quinn Bay – populære badestrender

I nærheten av Faliraki ligger de populære strendene Ladiko Bay og Anthony Quinn Bay. Hit finner du lett veien med lokalbuss eller bil. Bussen stopper ca. en kilometer fra strendene.
Mat, drikke og uteliv
Faliraki er et velorganisert feriemål med et bra utvalg av restauranter og fornøyelser.
Nattelivet i Faliraki består av mange musikkbarer, nattklubber og puber oppe i byen. Om du ønsker et enda livligere uteliv kan du lett finne veien til Rhodos by 15 kilometer unna.
Shopping
De største shoppingmulighetene finner du i Rhodos by hvor det er en mengde butikker som selger alt mulig. Det går også an å handle på de mindre stedene hvor håndverktradisjonene er lange. Vær på utkikk etter broderier, keramikk, lærvarer, gullsmykker, olivenoljer og lokale viner.
Sport og trening
På store deler av Rhodos er surfing av alle slag og dykking populært.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mye å finne på i Faliraki. Noen tips er forskjellige vannportaktiviteter som parasailing og dykking, samt minigolf, bowling, gokart, tivoli og badeland. Om du vil lære å dykke er det en dykkerskole i Kalithéa, noen kilometer nordover.

Bowling

I Faliraki og i nærheten av Kremasti ligger det en bowlinghall.

Rhodos by

Her er det mye å se i vakre omgivelser, med en bykjerne fra middelalderen innenfor praktfulle murer, med smale smug, tavernaer, idylliske små torg, fontener og blomsterkledde vegger. Gå heller ikke glipp av byens andre severdigheter som museene og den vakre Rodiniparken.
Utflukter
Jeepsafari Rhodos – nordlig rute
Jeepsafari Rhodos – nordlig rute
Bli med på eventyr og oppdag en ny side av Rhodos! Vi kjører offroad med jeeper og besøker områder som det ellers er vanskelig å finne frem til. Lunsj er inkludert.
Les mer om utflukten
Lindos by night
Lindos by night
Bli med på en kveldstur til historiske Lindos og opplev byen med Akropolis vakkert opplyst i mørket. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Luksus på havet
Luksus på havet
Bli med på en herlig dag langs Rhodos vakre østkyst om bord på den fine seilbåten "Estella". Enkel lunsj er inkludert.
Les mer om utflukten
Rhodos gjemte perler
Rhodos gjemte perler
Bli med på en halvdagsutflukt og bli bedre kjent med to av Rhodos' mest kjente produkter – olivenolje og vin!
Les mer om utflukten
Dykking og snorkling
Dykking og snorkling
Er du eventyrlysten? Har du alltid villet prøve å dykke eller kanskje du har dykket før, og fått blod på tann? Bli med oss på tur!
Les mer om utflukten
Idylliske Symi – uten transport
Idylliske Symi – uten transport
Besøk en av de mest pittoreske og naturskjønne øyene i Dodekanesene på denne heldagsutflukten til vakre Symi. Mat, drikke og transport er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Rhodos på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.

Taxi

Det er gode taxiforbindelser i Faliraki.

Buss

Det er lett å ta seg rundt i Faliraki med buss. Det er også gode bussforbindelser til Rhodos by og mange andre deler av øya.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden april–oktober kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller bare vil ha tips og gode råd. Hvis vi ikke kan løse det med telefon eller e-post kommer vi til hotellet ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes. De vanligste kredittkortene aksepteres, som VISA, MasterCard og Eurocard.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Faliraki i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Faliraki med rutefly.

Flyet lander på Rhodos flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og trygt til hotellet ditt i Faliraki. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen til hotellet varierer mellom ca. 35 og 50 minutter (ca. 20-23 km), men avhenger av trafikk og antall hotellstopp. Det er ikke uvanlig at bussen stopper ved andre reisemål på veien, og da kan reisetiden være opptil 1 time og 20 minutter. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport .

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
15°7°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
16°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • april
21°12°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°19°
11
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
32°21°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
33°22°
12
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
29°19°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°12°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Faliraki
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.