Swim Out på Lindian Village på Rhodos
Lindian Village

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Rhodos

Swim Out på Rhodos – hotellrom med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Rhodos tilbyr vi flere Swim Out-hotell hvor du kan bestille hotellrom med eget basseng eller direkte utgang til basseng. Her finner du hotell som passer for både barnefamilier og voksne som reiser uten barn – rom hvor du kan nyte en dukkert i ditt eget basseng rett fra terrassen.

Nedenfor ser du våre hotell med Swim Out på Rhodos. Noen rom har et privat basseng i tilknytning til rommet, mens andre tilbyr utgang til basseng som du deler med naboene dine.

Alle hotell på Rhodos

Rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng på Rhodos

Finn ditt Swim Out-hotell på Rhodos

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.