Swim Out på Lindian Village på Rhodos
Lindian Village

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Rhodos

Swim Out på Rhodos – hotellrom med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Rhodos tilbyr vi flere Swim Out-hotell hvor du kan bestille hotellrom med eget basseng eller direkte utgang til basseng. Her finner du hotell som passer for både barnefamilier og voksne som reiser uten barn – rom hvor du kan nyte en dukkert i ditt eget basseng rett fra terrassen.

Nedenfor ser du våre hotell med Swim Out på Rhodos. Noen rom har et privat basseng i tilknytning til rommet, mens andre tilbyr utgang til basseng som du deler med naboene dine.

Alle hotell på Rhodos

Rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng på Rhodos

Finn ditt Swim Out-hotell på Rhodos

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.