Se hotell (8)

Reiser til Kiotari

Kiotari er et av våre nyeste stjerneskudd på Rhodos, med kilometerlange strender, All Inclusive og hotell med spa.
Oppdatering sommeren 2023: Kiotari var et av de områdene som ble påvirket av skogbrannene på Rhodos i juli. Dette synes i den omliggende naturen, der mange trær og busker brant ned. Våre hotell fungerer likevel helt som vanlig, go de fleste restauranter og butikker er åpne.

Kiotari har, på tross av sin imponerende strand, i de senere årene vokst uten å bli like full av turister som en del andre feriesteder på Rhodos. I Kiotari sentrum, like sør for hotellet, ligger det et par restauranter, tavernaer, konditor, bakeri og et shoppingsenter som har det meste av det du trenger i ferien. I Kiotari er det bare noen hundre innbyggere, men i høysesongen får de selskap på stranden av tusenvis av turister. Det er selvsagt her størsteparten av dagene tilbringes, kanskje med et avbrekk for jetski, windsurfing eller annen avkjølende aktivitet. Hit skal du reise om du vil ha en førsteklasses ferie ved en fin strand og gode muligheter til spennende oppdagelser på korte og lange turer rundt på Rhodos.

All Inclusive i Kiotari

Kiotari er en kontrastfylt sted. For ikke lenge siden var det en anonym fiskelandsby, men nå ligger det luksuriøse All Inclusive-hotell med spa kort vei fra stranden. Om du ikke vil gå så langt kan du bestille rom med privat basseng på Princess Andriana Resort & Spa.

Se mer av Rhodos

Nattelivet i Kiotari er rolig, og vi anbefaler den korte turen til Lindos eller Rhodos by om du vil svinge deg på dansegulvet. I Lindos ligger middelalderfestningen Akropolis oppe på en 116 meter høy klippe, og er en av Rhodos' mange historiske severdigheter.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • All Inclusive
  • Hotell med spa
  • Hotell ved stranden
  • Kilometerlange strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kiotari

Finn reise til Kiotari
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.