Se hotell (7)

Reiser til Kiotari

Kiotari er et av våre nyeste stjerneskudd på Rhodos, med kilometerlange strender, All Inclusive og hotell med spa.
Kiotari har, på tross av sin imponerende strand, i de senere årene vokst uten å bli like full av turister som en del andre feriesteder på Rhodos. I Kiotari sentrum, like sør for hotellet, ligger det et par restauranter, tavernaer, konditor, bakeri og et shoppingsenter som har det meste av det du trenger i ferien. I Kiotari er det bare noen hundre innbyggere, men i høysesongen får de selskap på stranden av tusenvis av turister. Det er selvsagt her størsteparten av dagene tilbringes, kanskje med et avbrekk for jetski, windsurfing eller annen avkjølende aktivitet. Hit skal du reise om du vil ha en førsteklasses ferie ved en fin strand og gode muligheter til spennende oppdagelser på korte og lange turer rundt på Rhodos.

All Inclusive i Kiotari

Kiotari er en kontrastfylt sted. For ikke lenge siden var det en anonym fiskelandsby, men nå ligger det luksuriøse All Inclusive-hotell med spa kort vei fra stranden. Om du ikke vil gå så langt kan du bestille rom med privat basseng på Princess Andriana Resort & Spa.

Se mer av Rhodos

Nattelivet i Kiotari er rolig, og vi anbefaler den korte turen til Lindos eller Rhodos by om du vil svinge deg på dansegulvet. I Lindos ligger middelalderfestningen Akropolis oppe på en 116 meter høy klippe, og er en av Rhodos' mange historiske severdigheter.
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • All Inclusive
 • Hotell med spa
 • Hotell ved stranden
 • Kilometerlange strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kiotari

Strender
Stranden i Kiotari er flere kilometer lang og består av grovkornet sand eller rullestein. Langs stranden går det en lett trafikkert vei der det finnes både barer og tavernaer som serverer lunsj. Det er tilbud om vannsport som vannscooter og windsurfing. Dette er den roligste av strendene i høysesongen, for turismen er ikke så utbredt i dette området.
Mat, drikke og uteliv
Om du får lyst på en matbit er det flere hyggelige tavernaer, restauranter og bakerier i Kiotari. De holder høy standard, og ligger ofte ved stranden. I Lindos, ca. 18 kilometer unna, er det et større utvalg av restauranter og tavernaer.
Sentrum i Kiotari består av noen få, men trivelige tavernaer langs havet. I nærheten av hotellene ligger det et par barer. Stemningen er avslappet og rolig, her foregår det meste av fornøyelseslivet på hotellene, som har egen underholdning. For mer uteliv anbefaler vi Lindos med sitt store utvalg av fine kafeer, barer og et og annet diskotek.
Shopping
Det er et bra butikksenter rett utenfor Kiotari, like ved hotellene. Her er det et titalls butikker som selger keramikk, suvenirer og smykker. Her er det også supermarkeder, minimarkeder, kafeer og internettkafe. I Lindos kan du kjøpe keramikk, klær, gullsmykker og suvenirer. For et større utvalg av varer anbefaler vi en tur til Lindos eller Rhodos by.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mange aktiviteter å velge mellom i Kiotari, blant annet vannsportsaktiviteter som jetski, windsurfing og parasailing. Ikke langt fra hotellet er det også minigolf, gokart og riding. Det er mye å finne på i Kiotari, men landskapet og omgivelsene egner seg også bra til spaserturer og fotturer. Det er også et stort utvalg av aktiviteter i Lindos og Pefkos ikke langt unna.
Rhodos har mye å tilby deg som søker severdigheter.

Lindos

I tillegg til butikker og annen shopping kan du få med deg litt kultur i Lindos. Middelalderfestningen Akropolis ligger 116 meter oppe på en klippe, og er en av de største severdighetene på Rhodos.
Utflukter
Jeepsafari Rhodos – sydlig rute
Jeepsafari Rhodos – sydlig rute
Bli med på eventyr og oppdag en ny side av Rhodos! Vi kjører offroad med jeeper og besøker områder som det ellers er vanskelig å finne frem til. Lunsj er inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Rhodos på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.

Buss

Det går lokalbusser flere ganger om dagen til Lindos, Pefkos og Rhodos by.

Taxi

Det er taxiholdeplass i landsbyen.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden april–oktober kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller bare vil ha tips og gode råd. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Ved kjøpesenteret ligger det to minibanker. De fleste butikker og restauranter aksepterer de vanligste kredittkortene, som VISA, MasterCard og Eurocard.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Vi tar forbehold om eventuelle endringer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Kiotari i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Kiotari med rutefly.

Flyet lander på Rhodos flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og trygt til hotellet ditt i Kiotari (buss eller taxi). Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen til hotellet varierer mellom ca. 1 time og 40 minutter og 2 timer (ca. 65 km), men avhenger av trafikk og antall hotellstopp. Det er ikke uvanlig at bussen stopper ved andre reisemål på veien, og da kan reisetiden være opptil 3 timer og 30 minutter. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
15°7°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
16°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • april
21°12°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°19°
11
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
32°21°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
33°22°
12
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
29°19°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°12°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Kiotari
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.