Se hotell (7)

Reiser til Kiotari

Kiotari er et av våre nyeste stjerneskudd på Rhodos, med kilometerlange strender, All Inclusive og hotell med spa.
Oppdatering sommeren 2023: Kiotari var et av de områdene som ble påvirket av skogbrannene på Rhodos i juli. Dette synes i den omliggende naturen, der mange trær og busker brant ned. Våre hotell fungerer likevel helt som vanlig, go de fleste restauranter og butikker er åpne.

Kiotari har, på tross av sin imponerende strand, i de senere årene vokst uten å bli like full av turister som en del andre feriesteder på Rhodos. I Kiotari sentrum, like sør for hotellet, ligger det et par restauranter, tavernaer, konditor, bakeri og et shoppingsenter som har det meste av det du trenger i ferien. I Kiotari er det bare noen hundre innbyggere, men i høysesongen får de selskap på stranden av tusenvis av turister. Det er selvsagt her størsteparten av dagene tilbringes, kanskje med et avbrekk for jetski, windsurfing eller annen avkjølende aktivitet. Hit skal du reise om du vil ha en førsteklasses ferie ved en fin strand og gode muligheter til spennende oppdagelser på korte og lange turer rundt på Rhodos.

All Inclusive i Kiotari

Kiotari er en kontrastfylt sted. For ikke lenge siden var det en anonym fiskelandsby, men nå ligger det luksuriøse All Inclusive-hotell med spa kort vei fra stranden. Om du ikke vil gå så langt kan du bestille rom med privat basseng på Princess Andriana Resort & Spa.

Se mer av Rhodos

Nattelivet i Kiotari er rolig, og vi anbefaler den korte turen til Lindos eller Rhodos by om du vil svinge deg på dansegulvet. I Lindos ligger middelalderfestningen Akropolis oppe på en 116 meter høy klippe, og er en av Rhodos' mange historiske severdigheter.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • All Inclusive
  • Hotell med spa
  • Hotell ved stranden
  • Kilometerlange strender

Våre gjesters vurdering Kiotari

Finn reise til Kiotari