Se hotell (26)

Reiser til Rhodos by

Rhodos by har mye å tilby, blant annet moderne og trendy hotell med sentral beliggenhet, sol og bad, historiske opplevelser, og et rikt uteliv.
Rhodos by har mange ansikt. Her er det rik kultur, bra shopping, massevis av restauranter, et pulserende uteliv og to fine strender – midt i byen. Rhodos by begynner å bli for det østre Middelhavet hva Palma er for det vestre Middelhavet. En reise hit byr på kultur, en vidunderlig gamleby fra middelalderen omkranset av imponerende murer, bra shopping, en mengde restauranter og et veldig hyggelig uteliv. Og alt i gangavstand fra hotellet ditt.

Vings hotell i Rhodos by

Reiser du med Ving til Rhodos by kan du velge blant flere hotell klassifisert med fra to til fem bølger. Her har vi hotell nær stranden, hotell med både store og små bassengområder for deg som helst vil være på hotellet og hotell med sentral beliggenhet. Velg kombinasjonen som passer for deg og din ferie. Reiser du uten barn bor du komfortabelt på Rhodos Horizon Blu. Vi kan også anbefale prisgunstige Athena.

Strandliv

Rhodos by har to fine strender – midt i sentrum! På Elli Beach er det tett mellom solsengene og parasollene, mens Windy Beach ikke er så tett befolket. Dette er windsurfernes paradis på grunn av de perfekte vindforholdene.

Tilbake til middelalderen

Mandrakihavnen er det ene navet i Rhodos by, med alle sine tavernaer og barer. Det andre er gamlebyen, hvor det er som å gå rett inn i middelalderen med trange smug, tavernaer, idylliske små torg, fontener og blomsterkledde vegger. I handlegaten Sokrates lokker butikker med blant annet gull og keramikk.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • By og strand

Våre gjesters vurdering Rhodos by

Finn reise til Rhodos by

Inspirasjon og reisetips

Reiseekspertens tips til Rhodos by

Amanda er ekspert på Rhodos og kjenner alle de skjulte skattene på øya. Her guider hun deg til de beste opplevelsene med å utforske Rhodos by til fots.