Se hotell (30)

Reiser til Rhodos by

Rhodos by har mye å tilby, blant annet moderne og trendy hotell med sentral beliggenhet, sol og bad, historiske opplevelser, og et rikt uteliv.
Rhodos by har mange ansikt. Her er det rik kultur, bra shopping, massevis av restauranter, et pulserende uteliv og to fine strender – midt i byen. Rhodos by begynner å bli for det østre Middelhavet hva Palma er for det vestre Middelhavet. En reise hit byr på kultur, en vidunderlig gamleby fra middelalderen omkranset av imponerende murer, bra shopping, en mengde restauranter og et veldig hyggelig uteliv. Og alt i gangavstand fra hotellet ditt.

Vings hotell i Rhodos by

Reiser du med Ving til Rhodos by kan du velge blant flere hotell klassifisert med fra to til fem bølger. Her har vi hotell nær stranden, hotell med både store og små bassengområder for deg som helst vil være på hotellet og hotell med sentral beliggenhet. Velg kombinasjonen som passer for deg og din ferie. Reiser du uten barn bor du komfortabelt på Rhodos Horizon Blu. Vi kan også anbefale prisgunstige Athena.

Strandliv

Rhodos by har to fine strender – midt i sentrum! På Elli Beach er det tett mellom solsengene og parasollene, mens Windy Beach ikke er så tett befolket. Dette er windsurfernes paradis på grunn av de perfekte vindforholdene.

Tilbake til middelalderen

Mandrakihavnen er det ene navet i Rhodos by, med alle sine tavernaer og barer. Det andre er gamlebyen, hvor det er som å gå rett inn i middelalderen med trange smug, tavernaer, idylliske små torg, fontener og blomsterkledde vegger. I handlegaten Sokrates lokker butikker med blant annet gull og keramikk.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • By og strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Rhodos by

Inspirasjon og reisetips

Reiseekspertens tips til Rhodos by

Amanda er ekspert på Rhodos og kjenner alle de skjulte skattene på øya. Her guider hun deg til de beste opplevelsene med å utforske Rhodos by til fots.

Finn reise til Rhodos by
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.