Se hotell (1)

Reiser til Pefkos

Pefkos har mye å tilby og har flere berømte utfluktsmål rett rundt hjørnet. Lei en bil gjennom Ving og oppdag Rhodos på egen hånd!
Pefkos ligger bare seks kilometer fra berømte Lindos, og er et relativt rolig reisemål. På 1970-tallet var det bare noen sommerhus her, men i årene siden har flere og flere oppdaget dette badestedet. Her er det en del butikker, restauranter og barer, en langstrakt sandstrand og hyggelige, små badeviker. Om du leier sykkel eller bil kan du enkelt finne flere herlige steder å sole deg og bade. Den korte avstanden til Lindos er en av grunnene til å reise til Pefkos. Nabobyen er Rhodos' mest berømte utfluktsmål, og det er først og fremst middelalderfestningen Akropolis som er trekkplasteret – et imponerende byggverk på en 116 meter høy klippe. Nedenfor Lindos er det en vik med to herlige sandstrender, et perfekt sted på varme sommerdager. Her legger også flere utfluktsbåter til.

Bo bra med Ving

Om du bestiller en reise til Pefkos med Ving kan du bo i komfortable leiligheter nede ved stranden eller litt høyere opp. Uansett hvor du bor er du aldri langt fra sentrum med sitt gode utvalget av tavernaer og restauranter. Du får med andre ord et rolig og hyggelig opphold i nærheten av uteliv. Det er akkurat slik mange av våre gjester foretrekker å bo.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • God pris på leiebil
  • Hotell ved stranden
  • Fine strender
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Pefkos

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Pefkos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.