Se hotell (1)

Reiser til Afandou

Afandou lokker med Rhodos' lengste strand, omkranset av grønnkledde fjell og frodige aprikoslunder.
Afandou ligger 18 km syd for Rhodos stad, og er stedet du skal velge om du vil oppleve en levende gresk atmosfære – spesielt på torvet, som er landsbyens møtested med flere kafeer. Stranden her er en av de lengste på Rhodos, så her er det alltid god plass. Når du er ferdig med å sole deg for dagen kan du slå deg ned på en lokal taverna og prøve det greske kjøkken.

Finn din favorittstrand

Stranden i Afandou er nesten to kilometer lang med god plass og utmerkede snorklemuligheter. Vil du ha enda mer strand skal du reise ned til Heraki. En halv kilometer før du er fremme svinger du ned til Golden Beach – en fantastisk strand med puddersand. Om ikke det er nok ligger de fine strendene ved Faliraki og Tsambika ikke langt unna.

Naturlige opplevelser

Rhodos har mye å by på for deg som vil dra på oppdagelsesferd. Derfor en det en god idé å bestille leiebil sammen med reisen! Mellom Rhodos by og Lindos er veien ganske trafikkert, men så snart du forlater hovedveien endrer dette seg. Tre kilometer nord for Afandou ligger Ladiko Bay, også kjent som Anthony Quinn-bukten der deler av filmen "Kanonene på Navarone" ble innspilt. Herfra kan du dra videre til landsbyen Psinthos, som har et vakkert torv med koselige tavernaer. Et ideelt sted for en lunsjpause! Herfra er ikke veien lang til den berømte "Sommerfugldalen" og utgravingene av den antikke byen Kamiros. Gå heller ikke glipp av Epta Pigés, De syv kildene. Dette er et vakkert skogsområde med perlende kilder som også gir næring til de appelsinlundene i omgivelsene. Like ved ligger også Agios Nectarios, et område som innbyr til fotturer i naturskjønne omgivelser.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Lokale restauranter
  • Kilometerlang strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Afandou

Finn reise til Afandou
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.