Vinterfavoritten Thailand

Temperaturen. Strendene. Menneskene. Der er mange grunner til å elske Thailand. Når du reiser med Ving kan du skreddersy ferien slik du vil ha den. Reiser du med barn bør du se nærmere på barnevennlige Sunwing Kamala Beach eller Sunwing Bangtao Beach. Reiser du alene eller i voksent selskap, så er rolige og avslappende Sunprime Kamala Beach et godt valg. Det er også Kantary Beach Villas & Suites – det er faktisk et av de mest populære hotellene blant gjestene våre.

Amazing Thailand logo

Tips til ferien i Thailand

Reiseforslag i vinter

Finn din reise til Thailand

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 2 uker
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.