Se hotell (7)

Reiser til Makarska

Makarska er en vakker by med mye liv, herlige strender og trivelig atmosfære.
Nå kan du bestille reise med rutefly hit med Ving. Da velger du selv hvilken dag du reiser og hvor lenge du skal være borte. Samtidig kan du velge mellom våre beste hotell, bli med på utflukter og du har tilgang til vår service. Kort sagt kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil ha den.

Sol og bad i Makarska

Stranden i Makarska strekker seg bortimot to kilometer nordover, så det er god plass. Vil du ikke ligge i solen, er det bare å legge seg i skyggen av et pinjetre. Som så ofte ellers langs den kroatiske kysten, er også vannet her så klart at det kan virke som man svever over havbunnen. Langs strandpromenaden er du aldri langt unna en bar eller restaurant som serverer fisk og skalldyr, eller pizza og pasta som smaker minst like godt som den du får i Italia på den andre siden av havet.

Bo nær stranden i Makarska

Med Ving kan du velge mellom en rekke hotell, som alle har det til felles at de ligger nære både stranden og Makarska sentrum. Det finnes blant annet egne hotell for deg som reiser uten barn, og selvsagt tilbyr vi også leiligheter, for deg som vil besøke markedet i byen og prøve ut de lokale råvarene.

Oppdag Kroatia

Fra Makarska er det enkelt å begi seg ut på egne oppdagelsesreiser i Kroatia. Hopp på bussen til Split, ta en båt ut i skjærgården, eller bli med på en av våre guidede utflukter dersom du vil se mye på kort tid.
Nyttige tips
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell for voksne
  • Hotell ved stranden
  • Fine strender
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Makarska

Finn reise til Makarska