Se hotell (7)

Reiser til Makarska

Makarska er en vakker by med mye liv, herlige strender og trivelig atmosfære.
Nå kan du bestille reise med rutefly hit med Ving. Da velger du selv hvilken dag du reiser og hvor lenge du skal være borte. Samtidig kan du velge mellom våre beste hotell, bli med på utflukter og du har tilgang til vår service. Kort sagt kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil ha den.

Sol og bad i Makarska

Stranden i Makarska strekker seg bortimot to kilometer nordover, så det er god plass. Vil du ikke ligge i solen, er det bare å legge seg i skyggen av et pinjetre. Som så ofte ellers langs den kroatiske kysten, er også vannet her så klart at det kan virke som man svever over havbunnen. Langs strandpromenaden er du aldri langt unna en bar eller restaurant som serverer fisk og skalldyr, eller pizza og pasta som smaker minst like godt som den du får i Italia på den andre siden av havet.

Bo nær stranden i Makarska

Med Ving kan du velge mellom en rekke hotell, som alle har det til felles at de ligger nære både stranden og Makarska sentrum. Det finnes blant annet egne hotell for deg som reiser uten barn, og selvsagt tilbyr vi også leiligheter, for deg som vil besøke markedet i byen og prøve ut de lokale råvarene.

Oppdag Kroatia

Fra Makarska er det enkelt å begi seg ut på egne oppdagelsesreiser i Kroatia. Hopp på bussen til Split, ta en båt ut i skjærgården, eller bli med på en av våre guidede utflukter dersom du vil se mye på kort tid.
Nyttige tips
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell for voksne
  • Hotell ved stranden
  • Fine strender
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Makarska

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Makarska
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.