Se hotell (3)
Velkommen til Tucepi, en liten badeby noen kilometer syd for Makarska.
Tucepi er kjent for sin vakre strand. Den strekker seg noen kilometer og består av rundslipt grus og rullestein. Du slipper med andre ord å riste sand av håndklær og badetøy. Dessuten betyr det at vannet er krystallklart, ettersom det ikke virvles opp sand i vannet når du bader. Perfekt for deg som er glad i å snorkle! Langs stranden går det en vakker strandpromenade med skyggefulle pinjetrær, og her og der finner man små restauranter og kafeer som mer enn gjerne serverer deg lunsj med lokale spesialiteter, som for eksempel grillede sardiner.

Til tross for at Tucepi med sine knappe 2000 innbyggere ikke er en stor by, våkner den virkelig til liv om sommeren. Det blir arrangert konserter med blant annet lokal «klapa»-musikk, og man kan gå på kunstutstillinger, festivaler og en rekke andre arrangement der alle er velkomne. Ikke rart mange velger å dra hit nettopp på grunn av det yrende kulturlivet.

Makarska-rivieraen

Tucepi ligger bare noen kilometer unna den betydelig større byen Makarska, og det er lett å reise dit med buss, om man ønsker å få unna litt shopping eller sightseeing. Fra Makarska går det også flere båter ut til øyene i skjærgården, blant annet til Brac.
Ønsker du en mer aktiv utflukt er det bare å snøre på seg fjellstøvlene, fylle vannflasken, og begi seg opp i Biokovofjellene bakenfor Tucepi. En krevende, men herlig dag venter de som tar utfordringen.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • All Inclusive
  • Prisgunstig innkvartering
  • Krystallklart vann
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Tucepi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Tucepi

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.