Se hotell (3)

Reiser til Vrsar

Velkommen på en reise til Vrsar, en solbleket liten by med en lang historie og herlige strender bare et steinkast fra sentrum.
Dette er Kroatia på sitt beste – krystallklart vann, koselige smågater og en atmosfære som er både innbydende og avslappende. Den gamle bykjernen ligger på en høyde ovenfor marinaen med trange smug og små torg hvor du kan slappe av med en kaffe eller et glass av den utmerkede lokale vinen. Slik kan du føle på den tidløse stemningen i denne lille byen som ikke har forandret seg mye i løpet av de siste hundre årene. I Vrsar handler ferielivet om å slappe av og bare nyte tilværelsen.

Vings reiser til Vrsar

Ving har flere hotell å velge mellom i Vrsar, både i nærheten av sentrum og litt utenfor byen. For deg som ønsker en ekstra behagelig ferie er det mulig å bestille All Inclusive. Om du reiser med barn og ønsker å bo på et barnevennlig hotell kan vi anbefale det populære hotellet Maistra Select Belvedere Resort. Her kan du velge å bo på hotellrom eller i leilighet, og hotellet har basseng og barnebasseng. Hotellets egne verter arrangerer aktiviteter i høysesongen.
Når du bestiller en reise med Ving til Vrsar kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Utforsk omgivelsene

Selv om Vrsar er et sjarmerende feriested er omgivelsene så vakre at vi anbefaler deg å se mer av Kroatia mens du er her. Bare noen kilometer sør for Vrsar ligger Limfjorden, kjent for sin dramatiske natur og østersoppdrett. Reiser du et stykke innover i landet venter Istrias vingårder, olivenlunder og søvnige, små landsbyer der du lett kan drømme deg bort fra hverdagens mas mens du beundrer ostene på det lokale markedet, hviler deg i skyggen av en kirke fra 1200-tallet eller kanskje venter på riktige lysforhold for å ta det perfekte feriebildet. Så hva venter du på? Busstasjonen ligger rett utenfor byen. Gå dit, ta en titt på rutetabellen og begi deg ut på eventyr. Hvorfor ikke begynne med en shoppingrunde i Porec, bare noen mil fra Vrsar?
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Familiehotell
  • Krystallklart vann
  • Historie
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Vrsar

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Vrsar