Se hotell (3)

Reiser til Brac

Brac er en av Kroatias største øyer, og tilbyr alt som har gjort landet populært: strender, fin natur, spennende restauranter og bra aktiviteter.
Brac passer både for familier og for voksne som reiser uten barn. Når du reiser med Ving bor du i Supetar på øyas nordside, med det meste i gangavstand. Det er kort vei både til stranden og den lille, rolige bykjernen, og det finnes mange restauranter å velge mellom.

Sol og bad på Brac

Som så mange andre steder i Kroatia er vannet som omgir Brac krystallklart, og de mange små strendene sørger for at det aldri er særlig lang vei til et forfriskende bad. Mange av strendene er langgrunne og barnevennlige, og på flere av dem finnes det en kiosk eller restaurant der du kan slappe av i skyggen med en forfriskning. Det er lett å reise rundt på Brac, og hvis du vil kan du besøke en ny strand hver eneste dag. På øyas sørside finner du det som sannsynligvis er Kroatias mest avbildede strand: Zlatni Rat (det gylne horn). Stranden er triangelformet og strekker seg ut i en tynn spiss som endrer form og retning avhengig av vær og vind.

En smakfull ferie

Hvis matopplevelser er en viktig del av ferien er dette stedet for deg. Her, langs Kroatias kyst, finner du mange lokale restauranter med fristende menyer fulle av smakfulle godbiter både fra vann og land som nygrillede sardiner, smakfulle gryter og silkemyk risotto. Med et glass velsmakende, lokal vin ved siden av blir måltidet komplett. Nam!

Opplev Brac

Du kan selvfølgelig bare slappe av i solen og nyte stranden når du er på ferie på Brac, men området har mer å by på enn som så. Det er lett å reise rundt med buss, og kanskje du har lyst til å begi deg ut på en fottur i den flotte naturen? Fergene over til fastlandet går også flere ganger om dagen, og overfarten på ca. en halvtime kan bringer deg til til det gamle keiserpalasset i Split samt flere av øyene rundt Brac.
Finn ditt hotell
Finn reise til Brac

Reiser til Brac

Supetar
  • Strender
  • Barnevennlig
  • Restauranter og barer
Supetar er den største byen på Brac, men det er likevel et lite og sjarmerende reisemål. Det tar bare et par dager å gjøre seg godt kjent med byens koselige smågater.