Se hotell (3)

Reiser til Brac

Brac er en av Kroatias største øyer, og kan by på alt du forventer av det populære ferielandet: krystallklart badevann, koselige småbyer, vakker natur, et stort aktivitetstilbud og spennende restauranter – alt i umiddelbar nærhet.
Brac passer både for familier og for voksne som reiser uten barn. Når du reiser med Ving bor du i Supetar på øyas nordside, med det meste i gangavstand. Det er kort vei både til stranden og den lille, rolige bykjernen, og det finnes mange restauranter å velge mellom.

Sol og bad på Brac

Som så mange andre steder i Kroatia er vannet som omgir Brac krystallklart, og de mange små strendene sørger for at det aldri er særlig lang vei til et forfriskende bad. Mange av strendene er langgrunne og barnevennlige, og på flere av dem finnes det en kiosk eller restaurant der du kan slappe av i skyggen med en forfriskning. Det er lett å reise rundt på Brac, og hvis du vil kan du besøke en ny strand hver eneste dag. På øyas sørside finner du det som sannsynligvis er Kroatias mest avbildede strand: Zlatni Rat (det gylne horn). Stranden er triangelformet og strekker seg ut i en tynn spiss som endrer form og retning avhengig av vær og vind.

En smakfull ferie

Hvis matopplevelser er en viktig del av ferien er dette stedet for deg. Her, langs Kroatias kyst, finner du mange lokale restauranter med fristende menyer fulle av smakfulle godbiter både fra vann og land som nygrillede sardiner, smakfulle gryter og silkemyk risotto. Med et glass velsmakende, lokal vin ved siden av blir måltidet komplett. Nam!

Oppdag Brac og mer av Kroatia

Du kan selvfølgelig bare slappe av i solen og nyte stranden når du er på ferie på Brac, men området har mer å by på enn som så. Det er lett å reise rundt med buss, og kanskje du har lyst til å begi deg ut på en fottur i den flotte naturen? Fergene over til fastlandet går også flere ganger om dagen, og det er ikke langt over til Split med sin flotte havnepromenade og det mystiske og ærverdige keiserpalasset fra ca. 300 e. Kr. Derfra er det også mulig å ta båt til noen av de andre nærliggende øyene, som eksklusive Hvar og sjarmerende Vis.
Finn ditt hotell
Finn reise til Brac

Reiser til Brac

Supetar
Supetar er den største byen på Brac, men det er likevel et lite og sjarmerende reisemål. Det tar bare et par dager å gjøre seg godt kjent med byens koselige smågater.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.