Se hotell (4)

Reiser til Cavtat

Dubrovnik-området, Kroatia
Velkommen på en reise til Cavtat, en stemningfull liten by på Dalmatia-kysten. Her kan du glede deg til en avslappende ferie med god mat, deilige badeturer og vakre omgivelser.
Cavtat ligger på en vakker liten halvøy, kun noen mil sydøst for Dubrovnik. Byen har ikke mer enn litt under 2000 innbyggere, men den rommer likevel alt som gjør Kroatia og Dalmatia til et deilig sted å være: Krystallklart hav, koselige smug og en herlig atmosfære for deg som er ute etter lokalt folkeliv, god mat og et rolig tempo.

Cavtat

Cavtat er en by med lang historie, noe som er merkbart når man rusler rundt i den bilfrie delen av gamlebyen blant renessansepalass, romerske ruiner og blankslitte brosteiner som folk har gått på i hundrevis av år. Nede ved havet er det en vakker havnepromenade med alt man kan ønske seg av barer og restauranter, og vil du ha litt mosjon er det bare å følge den skyggefulle strandpromenaden langs kysten til du finner en passende vik eller strand å nyte solen og badelivet på. Det er mange å velge mellom!

Dubrovnik og Montenegro

Cavtat ligger bare en halv mil fra grensen til Montenegro, og det er fullt mulig å ta en spennende dagsutflukt til et annet land, spesielt hvis du leier bil. Enda enklere er det å ta båten til Dubrovnik. Den vakre byen er omgitt av en bymur og har naturligvis en plass på UNESCOs verdensarvliste.

Din reise til Cavtat

Når du bestiller en reise til Cavtat med Ving kan du velge mellom rundt seks hotell, flere av dem på eller i nærheten av stranden. Du kan også selv bestemme både avreisedato og reiselengde. Med Ving reiser du med rutefly, og kan derfor skreddersy reisen slik at den passer deg.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell ved stranden
  • Historie
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Cavtat

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cavtat

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.