Se hotell (32)

Reiser til Makarska-rivieraen

På en reise til Makarska-rivieraen kan du glede deg til krystallklart badevann, fine hotell med lokal stemning, vakkert landskap og rimelige restaurantbesøk.
Makarska-rivieraen er en av verdens vakreste kyststrekninger, spesielt området rundt Brela og Baska Voda, med sine små strender og klare vann. Om du bestiller en reise med Ving til Makarska-rivieraen kan du velge mellom fem forskjellige reisemål: Baska Voda, Brela, Gradac, Tucepi og den sjarmerende hovedbyen Makarska. Uansett hvor du velger å bo kan du nyte den kroatiske kystens karakteristiske miljøer med steinhus, oliventrær, sypresser og bougainvillea som en bakgrunn til det krystallklare Adriaterhavet.

Fine strender

Det er mange strender langs Makarska-rivieraen, så det burde ikke være vanskelig å finne sin eget favorittsted i ferien. Overalt er vannet fantastisk klart, og å snorkle i det er en opplevelse. Mange av strendene er omgitt av pinjeskog hvor det er fint å søke skygge når sola steker midt på dagen. Når sulten melder seg kan du besøke en av de lokale restaurantene som frister med god mat til konkurransedyktige priser.

Populære hotell

Både reisemålene og hotellene på Makarska-rivieraen får utrolig høy score av Vings gjester. Hotellene har mange gjester som kommer igjen og igjen, og blir raskt fylt opp. Et godt råd er derfor å være tidlig ute med å bestille reisen til Makarska-rivieraen, slik at du er garantert å få det hotellet du ønsker deg. Om du reiser uten barn og søker et moderne og rolig hotell, kan vi anbefale Adults Only Selection-hotellet Boutique Hotel Ani, et designhotell med 16-årsgrense i utkanten av byen Makarska. Når du bestiller en reise med Ving kan du også velge å fly med rutefly. Da velger du selv avreisedag og hvor lenge du ønsker å være borte.
 • Krystallklart badevann
 • Fine strender
 • Lokale restauranter
 • Rimelig mat og drikke
 • Sentrale hotell
Finn ditt hotell
Finn reise til Makarska-rivieraen

REISEFORSLAG

Reiser til Makarska-rivieraen

Baska Voda
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Barnevennlig
Landsbyen Baska Voda er liten, men har flere butikker, restauranter og kafeer hvor du kan slå deg ned og nyte ferien. Det finnes også flere strender, både i sentrum og utenfor.
Brela
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Attraksjoner
Brela er grønt, rolig og vakkert. Når du reiser hit kan du rusle langs den fine strandpromenaden langs havet og nyte stille og rolige feriedager.
Gradac
 • Strender
 • Attraksjoner
Den lille byen Gradac ligger lengst sør på Makarska-rivieraen. Her finner du lange strender og et av Vings aller mest populære voksenhotell.
Makarska
Velkommen til Makarska, en koselig småby med fine strender og vennlig uteliv. På den to kilometer lange stranden finner du lett ditt favorittsted i ferien!
Tucepi
Tucepi er et lite badested, kjent for sin vakre strand. Det arrangeres konserter, festivaler og utstillinger her om sommeren, og det er enkelt å reise til Makarska for både shopping og sightseeing.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.