Se hotell (4)

Reiser til Hvar

Reis til idylliske Hvar og opplev lokale markeder, lange middager i solnedgangen, utflukter til små landsbyer og bading i krystallklart vann.
Øya Hvar ligger rett utenfor Makarska-rivieraen på Kroatia-kysten. Bestiller du en reise til Hvar med Ving kan du velge blant flere hotell i og rundt Hvar by. Øya er knappe 7 mil lang og 5–10 kilometer bred, noe som gjør det enkelt å reise rundt på egen hånd. Hovedbyen Hvar by er en sofistikert og levende småby med et bra restauranttilbud og uteliv.

Krystallklart vann

Sammenliknet med øyene i nærheten er Hvar litt vakrere, litt mer trendy og litt dyrere. Her finnes det dessuten noe så unikt som sandstrender, noe som er sjeldent i Kroatia hvor man ellers bader fra badeplattinger, klipper eller steinstrender. Badevannet er likevel like krystallklart som ellers i landet, og er ypperlig å snorkle i.

Vings reiser til Hvar

Det er enkelt å reise til Hvar, og det er lett å ta seg rundt. Om du vil oppleve så mye som mulig i løpet av ferien i Kroatia kan du kombinere reisen til Hvar med opphold på et annet reisemål, som for eksempel Split eller Makarska.
  • Bra restauranter
  • Krystallklart badevann
  • Kombiner flere reisemål
  • Naturskjønne omgivelser
  • Kort flyreise
Finn ditt hotell
Finn reise til Hvar

Reiser til Hvar

Hvar by
Hvar by er et elegant reisemål med rik historie, sofistikert uteliv og skikkelig bra restauranter. Byen er også et godt utgangspunkt for deg som vil se mer av Hvar.