Se hotell (5)

Reiser til Opatija

Opatija er et fasjonabelt kursted hvor det meste kretser rundt den lange strandpromenaden. Byen kan minne om Den franske riviera, men med en stor forskjell – en reise til Opatija er betydelig rimeligere.
Opatija blir kalt "Adriaterhavets Nice" og skiller seg ut fra de andre eldre badestedene i Istria. Dette er et fasjonabelt og betydelig yngre kursted på Istrias østkyst. Langs den 12 kilometer lange strandpromenaden "Lungomare" avløser den ene grandiose 1800-tallsbygningen den andre.

Opatija – et velkjent kursted

Opatija ligger i Kvaernerbukten ved foten av de mektige Uckafjellene, som beskytter mot kalde vinder. Opatijas fine middelhavsklima var velkjent allerede i andre halvdel av 1800-tallet, og siden det første kurhotellet ble bygget i 1884 har en strøm av eksklusive gjester, kunstnere og kongelige reist hit for kortere eller lengre opphold. Ikke bare på grunn av den rene, friske luften og det nydelige landskapet, men også takket være den sofistikerte stemningen og den majestetiske arkitekturen. I dag er Opatija et av Kroatias mest populære badesteder, med en fin havn, velholdte strender og hyggelig uteliv. Og badevannet er like krystallklart som i resten av Kroatia.

Vings reiser til Opatija

Når du bestiller en reise med Ving til Opatija kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Ving har flere hotell langs kysten, og du bor aldri langt fra havet.

Utforsk omgivelsene

Området rundt Opatija er grønt og frodig, og duften av pinjetrær blandes med frisk havluft. Ute i Kvaernerbukten skimtes øyene Krk, Cres og Rab, og ikke langt herfra ligger Rijeka, Kroatias tredje største by. Uckafjellene naturreservat er et kjent klatre- og turområde med fine, myke klippeformasjoner. Det tar ca. en time å komme opp dit med bil. Vil du ikke gå fottur oppe i høyden, kan du spasere i timesvis langs den fantastiske strandpromenaden.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Lang strandpromenade
  • Historie
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Opatija

Finn reise til Opatija
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.