Se hotell (3)

Reiser til Supetar

Supetar er et sjarmerende liten by. De lave husene og frodige gatene omgir den lille havnen, der fargerike båter ligger fortøyd som perler på en snor.
Når du kommer med båten fra Split legger den til i havnen i Supetar. Det tar ikke mer enn en dag å bli kjent med byen, og du kan derfor ta deg god tid til å spasere i Supetars koselige gater, utforske den vakre, gamle kirken, og kanskje få med deg en konsert eller utstilling som ofte pleier å arrangeres her i løpet av sommeren. Nede i havnen er det et bra utvalg av restauranter og barer som serverer det beste øya og havet kan by på: Nygrillede sardiner, oliven, fersk frukt og skalldyr, og ikke minst, øyas egenproduserte vin til å skylle det hele ned med. Alt til svært overkommelige priser.

Familievennlig hotell i rolige omgivelser

Reiser du med Ving kan du bo på et av øyas beste og mest familievennlige hotell: Waterman Supetrus Resort, et stort hotellområde som passer for hele familien. Her er det både barne- og voksenbasseng, og det ligger en fin rullesteinstrand med krystallklart vann like nedenfor hotellet – perfekt for nysgjerrige, små snorklere. Hotellet ligger i rolige omgivelser, bare en kort spasertur fra havnen. På veien dit er det mye å se og gjøre: Butikker, barer, diskotek og til og med et lite tivoli.

Voksenferie i Supetar

I Supetar finner alle sitt ideelle hotell, og skal du reise uten barn anbefaler vi Vings Prime Select-hotell Osam. Hotellet har 16-årsgrense og perfekt beliggenhet i Supetar, med nærhet til både stranden og havnen. For et ekstra behagleig opphold er halvpensjon inkludert i prisen, og hotellets restaurant er dessuten regnet som en av Bracs beste restauranter.

Oppdag Brac

Supetar er et utmerket utgangspunkt for for å utforske Brac. Det går busser herfra til hele øya – også til Bo på den andre siden av øya. Turen hit tar ikke mer enn tre kvarter. Her finner du det som sannsynligvis er Kroatias mest avbildede strand: Zlatni Rat – også kjent som «Det gylne horn». Sandstranden er triangelformet og strekker seg ut i en tynn spiss som endrer form og retning avhengig av vær og vind.

Er du glad i fotturer er Brac stedet for deg – størsteparten av øya har landlige omgivelser, olivenlunder, frukttrær, skog og grønne enger. Rundt omkring ligger vakre små landsbyer der du kan få deg noe å spise og drikke før du reiser tilbake til hotellet.Det historiske Blaca-klosteret kom i 2007 med på Kroatias foreløpige verdensarvliste, og er vel verdt et besøk. I løpet av ferien bør du også ta deg en tur til Split, en gammel by med rik historie, livlig folkeliv og gode shoppingmuligheter. Det går båter fra havnen i Supetar, og turen over tar i underkant av én time.
Nyttige tips
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Supetar

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Supetar
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.