Se hotell (3)

Reiser til Supetar

Supetar er et sjarmerende liten sted med lave hus, frodige gater og den lille havnen der fargerike båter ligger fortøyd som perler på en snor.
Når du reiser med båten fra Split, legger den til i havnen i Supetar. Det tar ikke mer enn en dag å bli kjent med byen, og du kan derfor ta deg god tid til å spasere i Supetars koselige gater, utforske den vakre, gamle kirken, og kanskje få med deg en konsert eller utstilling som ofte pleier å arrangeres her i løpet av sommeren. Nede i havnen er det et bra utvalg av restauranter og barer som serverer det beste øya og havet kan by på: Nygrillede sardiner, oliven, fersk frukt og skalldyr, og ikke minst, øyas egenproduserte vin til å skylle det hele ned med. Alt til svært rimelige priser.

Familievennlig hotell i rolige omgivelser

Reiser du med Ving kan du bo på et av øyas beste og mest familievennlige hotell: Waterman Supetrus Resort, et stort hotellområde som passer for hele familien. Her er det både barne- og voksenbasseng, og det ligger en fin rullesteinstrand med krystallklart vann like nedenfor hotellet – perfekt for nysgjerrige, små snorklere. Hotellet ligger i rolige omgivelser, bare en kort spasertur fra havnen. På veien dit er det mye å se og gjøre: Butikker, barer, diskotek og til og med et lite tivoli.

Voksenferie i Supetar

I Supetar finner alle sitt ideelle hotell, og skal du reise uten barn anbefales hotell Osam. Hotellet har 16-årsgrense og perfekt beliggenhet i Supetar, med nærhet til både stranden og havnen. For et ekstra behagleig opphold er halvpensjon inkludert i prisen, og hotellets restaurant er dessuten regnet som en av Bracs beste restauranter.

Oppdag Brac

Supetar er et utmerket utgangspunkt for for å utforske Brac. Det går busser herfra til hele øya – også til Bo på den andre siden av øya. Turen hit tar ikke mer enn tre kvarter. Her finner du det som sannsynligvis er Kroatias mest avbildede strand: Zlatni Rat – også kjent som «Det gylne horn». Sandstranden er triangelformet og strekker seg ut i en tynn spiss som endrer form og retning avhengig av vær og vind.

Er du glad i fotturer er Brac stedet for deg – størsteparten av øya har landlige omgivelser, olivenlunder, frukttrær, skog og grønne enger. Rundt omkring ligger vakre små landsbyer der du kan få deg noe å spise og drikke før du reiser tilbake til hotellet.Det historiske Blaca-klosteret kom i 2007 med på Kroatias foreløpige verdensarvliste, og er vel verdt et besøk. I løpet av ferien bør du også ta deg en tur til Split, en gammel by med rik historie, livlig folkeliv og gode shoppingmuligheter. Det går båter fra havnen i Supetar, og turen over tar i underkant av én time.
Nyttige tips
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Supetar

Finn reise til Supetar