Se hotell (1)

Reiser til Trogir

Split-området, Kroatia
Trogir er en sjarmerende, liten by med lang historie og osende av atmosfære. Perfekt for korte og lange oppdagelsesferder i den dalmatiske skjærgården.
Trogir er en koselig by, anlagt på en øy mellom fastlandet og øya Ciovo som ligger rett utenfor. Trogirs historie går tilbake til de gamle grekerne, og selv om mye har forandret seg har byen beholdt sin historiske sjarm med smale brosteinslagte gater og koselige små torg som åpner seg mellom husene. Som skapt for en romantisk ferie i fred og ro, men fortsatt med muligheter for opplevelser som en tur til Split, en utflukt i skjærgården eller en herlig middag i solnedgangen.

Trogir

Selve Trogir ligger på en tettbebygd holme og er ikke spesielt stor. Men byen er fortsatt full av severdigheter og opplevelser, som det gamle Kamerlengo-fortet, katedralen fra 1200-tallet og den innbydende havnepromenaden der man kan slå seg ned og ta en kopp kaffe eller et glass av den lokale vinen. Får du lyst til å bade er det enkelt å komme seg til øya Ciovo like utenfor.

Split og skjærgården

Den dalmatiske skjærgården blir kalt verdens vakreste med øyer som Hvar Brac og Vis. Selv om du reiser via Split er det bare en behagelig dagstur til mange av dem. Selve Split er også verdt å reise til; Diocletanius-palasset, rivaen, de fristende markedene og spennende butikkene er perfekte utfluktsmål som lett fyller en begivenhetsrik dag. Husk på badetøy, fra sentrum av Split er det bare et kvarter ned til Firule-stranden og et forfriskende bad.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Trogir

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Trogir

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.