Bilder fra Italia

Pantheon, Roma

Broen ved Castel Sant'Angelo, Roma

Castel Sant'Angelo, Roma

Pantheon, Roma

Trevifontenen, Roma

Colosseum, Roma

Forum Romanum, Roma

Venezia

Venezia

Venezia

Venezia

Venezia sett fra Rialtobroen

Markusplassen, Venezia

Venezia

Sorrento, Amalfikysten

Positano, Amalfikysten

Positano, Amalfikysten

Sorrento

Sorrento

Pisa

Firenze

Firenze

Firenze

Cefalù, Sicilia

Cefalù, Sicilia

Cefalù, Sicilia

Roma sett fra Spansketrappen

Alghero, Sardinia

Alghero, Sardinia

Alghero, Sardinia

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.