Se hotell (10)

Reiser til Giardini Naxos

Giardini Naxos frister med både siciliansk hverdagsliv og late dager på stranden og kanskje en og annen utflukt rundt på øya eller ut på havet.

Giardini Naxos består egentlig av to bydeler. Når du reiser med Ving kan du velge å bo nær Naxosstranden eller Recanatistranden. Uansett hvor du velger å bo har du kort vei til både restauranter, shopping og badeliv.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men har ingen reiseleder på plass.

Hotell på Naxosstranden

Hvis du velger et av våre hotell ved den barnevennlige Naxosstranden bor du midt i det sicilianske folkelivet rundt torget Piazza Roma. På den ene siden av strandpromenaden ligger Lidobadet og de offentlige strendene. På den andre siden er det et stort utvalg av restauranter, kafeer og butikker. Fra Naxosstranden kan du også ta båten til øya Isola Bella for å snorkle og utforske de særpregede grottene.

Recanatistranden

Om du i stedet bestiller en reise til et av våre hotell ved naturstranden Recanati er du omgitt av moderne turisthotell, restauranter og et variert uteliv.
Prisnivået er lavt sammenlignet med det øvrige Italia. Stranden lokker med late dager i solen og vannet, og fra havnen går det mange utfluktsbåter hvor du kan tilbringe en dag ute på havet i den vakre Naxosbukten. Uansett hvor du velger å bo er den mest populære kveldsfornøyelsen å nyte en lang middag på en av de lokale trattoriaene.

Nyttige tips
 • Lang strandpromenade
 • Barnevennlige strender
 • Hotell på stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Giardini Naxos

Vær
 • januar
14°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°11°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
29°19°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juli
31°22°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
31°22°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
20°13°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°9°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
Strender
Strendene er stort sett fine og idylliske, med mange små viker med både sand og steiner. Hvis hotellet har basseng er det åpent i sommersesongen fra ca. mai til september. Åpningstidene kan variere med lufttemperaturen.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 35 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Catania på Sicilia med rutefly, året rundt.
Med Ving reiser du til Giardini Naxos med rutefly året rundt.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Catania til Giardini-Naxos er ca. 50 minutter (ca. 60 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det er et stort utvalg av restauranter, de fleste serverer italiensk og siciliansk mat.
Det er et yrende uteliv, spesielt ved Recantatistranden.
Shopping
Reisemålet har en del butikker, men utvalget er beskjedent.
Aktiviteter og severdigheter
Vannsport på stranden.
Hvordan du tar deg rundt
Buss og taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i Giardini Naxos.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Italia. For mer informasjon ta kontakt med Italias ambassade på tlf. 23 08 49 00. https://amboslo.esteri.it/ambasciata_oslo/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Italia.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Turistskatt Giardini Naxos

På Sicilia må alle gjester betale en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt i perioden 1.3-31.10 for alle gjester over 14 år for de første 10 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4-5 stjerner: 2,00 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3 stjerner: 1,50 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1-2 stjerner: 1,00 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk
Finn reisen din til Giardini Naxos