Italian Grand Prix

Italian Grand Prix, Italia

Det er mange som betrakter Monza som et typisk eksempel for Formel 1-racing. Det er ikke bare en fantastisk bane som krever både fart og dyktighet, den har også både hjerte og sjel.

Den har hatt noen av de beste konkurransene noen sinne, men også noen av de verste ulykkene. Navnene på de store førerne og lyden fra motorene som har kjørt her henger igjen i de høye trærne langs banen i den kongelige parken.

Arbeidet med banen ble startet i 1922 og avsluttet seks måneder senere. Dette var den tredje permanente banen i verden som ble bygget, etter Brooklands i England og Indianapolis i USA. Medberegnet den doserte ovale banen som ble bygget inn i racingbanen, ble den totalt hele 10 km lang. Formula One Racing besøkte banen i den første sesongen i 1950, og den har hatt en plass i kalenderen siden den gang.

I løpet av denne tiden har Monza blitt en bane for en lang liste av historiske øyeblikk, berømte seire og forferdelige kollisjoner. Alt dette skaper en av de mest magiske stedene for Formel 1-kalenderen. Det er mange som mener at det ikke finnes noen annen bane som bedre fanger sporten enn akkurat Monza. Italienerne kaller banen "La Pista Magica", den magiske banen. En beskrivelse de fleste er enige i.

Les mer om reisemålet Italian Grand Prix Skjul tekst

Billettkategorier
Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter:
Disse gir inngang til flere forskjellige områder rundt banen, flere med utmerket utsikt. I visse sektorer kan man også følge løpet på tv-skjermer.

Mot tillegg kan du bestille følgende oppgraderte billetter:
21C Lateral Parabolica og 22 Parabolica: Her får du utmerket oversikt når bilene kommer langs den borterste rettstrekka ned i den berømte Parabolica-svingen. Plassene er også veldig nær parkeringsplassen for våre busser.

24 Vedano: Denne tribunen ligger på utsiden, mellom Turn 11 (Parabolica) og Turn 1. Her ser du bilene når de kommer ut gjennom Turn 11 (Parabolica), mot start- och målstreken, midt imot innfarten til depotene.

Alle gjester for hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Våre gjesters vurdering av Italian Grand Prix

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 3,9

Vurderingen baseres på 12 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Italian Grand Prix


Formel 1 i Italia er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Formel 1 i Italia, Italian Grand Prix
 

Italian Grand Prix, Italia

3,5
Gjestenes hotellvurdering 3,9

   
  Velg Formel 1 i Italia

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card