Formel-1 Italian Grand Prix
ITALIAN GRAND PRIX

Reiser til Italian Grand Prix

Det er mange som betrakter Monza som et typisk eksempel for Formel 1-racing. Det er ikke bare en fantastisk bane som krever både fart og dyktighet, den har også både hjerte og sjel.

Den har hatt noen av de beste konkurransene noen sinne, men også noen av de verste ulykkene. Navnene på de store førerne og lyden fra motorene som har kjørt her henger igjen i de høye trærne langs banen i den kongelige parken.

Arbeidet med banen ble startet i 1922 og avsluttet seks måneder senere. Dette var den tredje permanente banen i verden som ble bygget, etter Brooklands i England og Indianapolis i USA. Medberegnet den doserte ovale banen som ble bygget inn i racingbanen, ble den totalt hele 10 km lang. Formula One Racing besøkte banen i den første sesongen i 1950, og den har hatt en plass i kalenderen siden den gang.

I løpet av denne tiden har Monza blitt en bane for en lang liste av historiske øyeblikk, berømte seire og forferdelige kollisjoner. Alt dette skaper en av de mest magiske stedene for Formel 1-kalenderen. Det er mange som mener at det ikke finnes noen annen bane som bedre fanger sporten enn akkurat Monza. Italienerne kaller banen "La Pista Magica", den magiske banen. En beskrivelse de fleste er enige i.

Italian Grand Prix

Bestill en reise til Italian Grand Prix 6. september 2019, og opplev Formel 1-sirkuset!

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter:
Disse gir inngang til flere forskjellige områder rundt banen, flere med utmerket utsikt. I visse sektorer kan man også følge løpet på tv-skjermer.

Mot tillegg kan du bestille følgende oppgraderte billetter:
21C Lateral Parabolica og 22 Parabolica: Her får du utmerket oversikt når bilene kommer langs den borterste rettstrekka ned i den berømte Parabolica-svingen. Plassene er også veldig nær parkeringsplassen for våre busser.

Alle gjester får hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser etc.

Større kart

Vings Formel-1 reiser til Italia

Mer informasjon om reisen

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Fra flyplassen i Milano til hotellet i Bergamo tar det ca. 1 time og 10 minutter med taxi.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet og Formel 1-banen er også inkludert i tillegg til reiselederservice (engelsktalende). Reisetiden mellom hotellet i Bergamo og Monza er ca. 1 time.

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Flere Formel 1-reiser