Se hotell (1)

Reiser til Italian Grand Prix

Italia

Det er mange som betrakter Monza som et typisk eksempel for Formel 1-racing. Det er ikke bare en fantastisk bane som krever både fart og dyktighet, den har også både hjerte og sjel.

Den har hatt noen av de beste konkurransene noen sinne, men også noen av de verste ulykkene. Navnene på de store førerne og lyden fra motorene som har kjørt her henger igjen i de høye trærne langs banen i den kongelige parken.

Arbeidet med banen ble startet i 1922 og avsluttet seks måneder senere. Dette var den tredje permanente banen i verden som ble bygget, etter Brooklands i England og Indianapolis i USA. Medberegnet den doserte ovale banen som ble bygget inn i racingbanen, ble den totalt hele 10 km lang. Formula One Racing besøkte banen i den første sesongen i 1950, og den har hatt en plass i kalenderen siden den gang.

I løpet av denne tiden har Monza blitt en bane for en lang liste av historiske øyeblikk, berømte seire og forferdelige kollisjoner. Alt dette skaper en av de mest magiske stedene for Formel 1-kalenderen. Det er mange som mener at det ikke finnes noen annen bane som bedre fanger sporten enn akkurat Monza. Italienerne kaller banen "La Pista Magica", den magiske banen. En beskrivelse de fleste er enige i.

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter:
Disse gir inngang til flere forskjellige områder rundt banen, flere med utmerket utsikt. I visse sektorer kan man også følge løpet på tv-skjermer.

Mot tillegg kan du bestille følgende oppgraderte billetter:
21C Lateral Parabolica og 22 Parabolica: Her får du utmerket oversikt når bilene kommer langs den borterste rettstrekka ned i den berømte Parabolica-svingen. Plassene er også veldig nær parkeringsplassen for våre busser.

Alle gjester for hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Italian Grand Prix

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
4°-1°
2
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • februar
7°1°
3
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • mars
12°5°
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • april
18°9°
6
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • mai
22°12°
7
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
8
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
9
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • august
29°19°
8
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • september
25°16°
6
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • oktober
17°10°
3
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • november
11°6°
1
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • desember
5°1°
1
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer og 10 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert. Fra flyplassen i Milano til hotellet i Bergamo tar det ca. 1 time og 10 minutter med taxi.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet og Formel 1-banen er også inkludert i tillegg til reiselederservice (engelsktalende). Reisetiden mellom hotellet i Bergamo og Monza er ca. 1 time.
Fakta

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk
Finn reisen din