Se hotell (17)

Reiser til Taormina

På Sicilias mest kjente reisemål Taormina nyter du bilfrie gater, fine severdigheter og vidunderlig utsikt.
Taormina har lenge vært et favorittreisemål på Sicilia, ikke minst blant italienerne selv. Når du bestiller en reise til Taormina med Ving kommer du raskt til å forstå hvorfor. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byen ligger høyt oppe i fjellsiden med fantastisk utsikt over Naxosbukten, og overalt råder det en avslappet atmosfære. I byens bilfrie gater kan du slentre rundt og utforske utvalget av restauranter og butikker. Prisnivået er relativt lavt sammenlignet med resten av Italia. Taormina har en rekke severdigheter for den kultur- og historieinteresserte. Når du får lyst på et bad kan du ta veien ned til Taormina Mare nedenfor byen.

Vings Taormina

Når du reiser med Ving til Taormina kan du velge blant hotell klassifisert med fra to til fem bølger, slik at du alltid finner noe som passer deg og din lommebok. Dessuten reiser du med rutefly, så du kan velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Perfekt for en spontan reise til solen!

Oppdag Sicilia

Sicilia er full av store og små opplevelser – fra kurvmarkedet i landsbyen Alia til Provola-osten fra Collesano eller utsikten fra Etnas fjellskråninger. Med leiebil kan du reise rundt og stoppe hvor du vil og bli der så lenge du vil. Og hvorfor ikke lete etter trattoriaen i ditt hjerte? På Sicilia er de stolte av kjøkkenet sitt, og frister gjerne både lokale og utenlandske gjester med sine spesialiteter.
Nyttige tips
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Gode restauranter
  • Gode shoppingmuligheter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Taormina

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Taormina
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.