Se hotell (13)

Reiser til Taormina

På Sicilias mest kjente reisemål Taormina nyter du bilfrie gater, fine severdigheter og vidunderlig utsikt.
Taormina har lenge vært et favorittreisemål på Sicilia, ikke minst blant italienerne selv. Når du bestiller en reise til Taormina med Ving kommer du raskt til å forstå hvorfor. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byen ligger høyt oppe i fjellsiden med fantastisk utsikt over Naxosbukten, og overalt råder det en avslappet atmosfære. I byens bilfrie gater kan du slentre rundt og utforske utvalget av restauranter og butikker. Prisnivået er relativt lavt sammenlignet med resten av Italia. Taormina har en rekke severdigheter for den kultur- og historieinteresserte. Når du får lyst på et bad kan du ta veien ned til Taormina Mare nedenfor byen.

Vings Taormina

Når du reiser med Ving til Taormina kan du velge mellom hotell med fra to til fem hjerter, slik at du alltid finner noe som passer deg og din lommebok. Dessuten reiser du med rutefly, så du kan velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Perfekt for en spontan reise til solen!

Oppdag Sicilia

Sicilia er full av store og små opplevelser – fra kurvmarkedet i landsbyen Alia til Provola-osten fra Collesano eller utsikten fra Etnas fjellskråninger. Med leiebil kan du reise rundt og stoppe hvor du vil og bli der så lenge du vil. Og hvorfor ikke lete etter trattoriaen i ditt hjerte? På Sicilia er de stolte av kjøkkenet sitt, og frister gjerne både lokale og utenlandske gjester med sine spesialiteter.
Nyttige tips
 • Hotell med 2–5 bølger
 • Gode restauranter
 • Gode shoppingmuligheter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Taormina

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Det er flere strender i Taormina-området. Det er stort sett fine og idylliske strender, med mange små viker med både sand og steiner. Hvis hotellet har basseng holder det åpent i sommersesongen fra ca. mai til september. Åpningstidene kan variere avhengig av lufttemperaturen.
Mat, drikke og uteliv
I Taormina er det først og fremst lokalt orienterte restauranter med italienske og sicilianske retter på menyen. Noen av restaurantene står oppført i Michelinguiden.
Utelivet foregår stort sett på hotellene og restaurantene.
Shopping
Et mindre antall butikker som først og fremst har turistene som målgruppe.
Sport og trening
På stranden kan du prøve forskjellige typer vannsport.

Spill golf på Sicilia

På en ferie i Taormina kan du spille golf på Il Picciolo Golf Club. Denne banen er Sicilias første 18-hullsbane, og ligger vakkert til under Etna.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Sicilia på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Turistskatt Taormina

Turistskatt
På Sicilia må alle besøkende betale skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 12 år for de første 10 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 5 stjerner: 5,00 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 4 stjerner: 3,50 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3 stjerner: 2,00 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 2 stjerner: 1,50 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1 stjerne: 1,00 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 35 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Taormina på Sicilia med rutefly året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Catania til Taormina er ca. 1 time (ca. 70 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
14°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°11°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
29°19°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juli
31°22°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
31°22°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
20°13°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°9°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Taormina
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.