Se hotell (10)

Reiser til Taormina

På Sicilias mest kjente reisemål Taormina nyter du bilfrie gater, fine severdigheter og vidunderlig utsikt.

Taormina har lenge vært et favorittreisemål på Sicilia, ikke minst blant italienerne selv. Når du reiser til Taormina med Ving kommer du raskt til å forstå hvorfor. Taormina passer utmerket for deg som vil ha fred og ro i ferien. Byen ligger høyt oppe i fjellsiden med fantastisk utsikt over Naxosbukten, og overalt råder det en avslappet atmosfære. I byens bilfrie gater kan du slentre rundt i ditt eget tempo og utforske utvalget av restauranter og butikker. Prisnivået er relativt lavt sammenlignet med resten av Italia. Taormina har en rekke severdigheter for den kultur- og historieinteresserte. Når du får lyst på en badetur kan du ta veien ned til Taormina Mare nedenfor byen.

Vings Taormina

Når du reiser med Ving til Taormina kan du velge mellom hotell med fra to til fem hjerter, slik at du alltid finner noe som passer deg og din lommebok. Dessuten reiser du med rutefly, så du kan velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Perfekt for en spontan reise til solen!

Oppdag Sicilia

Sicilia er full av store og små opplevelser – fra kurvmarkedet i landsbyen Alia til Provola-osten fra Collesano eller utsikten fra Etnas fjellskråninger. Med leiebil kan du reise rundt og stoppe hvor du vil og bli der så lenge du vil. Og hvorfor ikke lete etter trattoriaen i ditt hjerte? På Sicilia er de stolte av kjøkkenet sitt, og frister gjerne både lokale og utenlandske gjester med sine spesialiteter.

Nyttige tips
 • Hotell med 2–5 hjerter
 • Gode restauranter
 • Gode shoppingmuligheter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Taormina

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
14°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°11°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
29°19°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juli
31°22°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
31°22°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
20°13°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°9°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
Strender
Det er flere strender i Taormina-området. Det er stort sett fine og idylliske strender, med mange små viker med både sand og steiner. Hvis hotellet har basseng holder det åpent i sommersesongen fra ca. mai til september. Åpningstidene kan variere avhengig av lufttemperaturen.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 35 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Catania på Sicilia med rutefly, året rundt.
Med Ving reiser du til Taormina på Sicilia med rutefly året rundt.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Catania til Taormina er ca. 1 time (ca. 70 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det er et begrenset utvalg av restauranter.
Utelivet foregår stort sett på hotellene og restaurantene.
Shopping
Et mindre antall butikker som først og fremst har turistene som målgruppe.
Aktiviteter og severdigheter
Enkelte vannsportsaktiviteter på stranden.
Hvordan du tar deg rundt
Taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ikke personale på reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Italia. For mer informasjon ta kontakt med Italias ambassade på tlf. 23 08 49 00. https://amboslo.esteri.it/ambasciata_oslo/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Italia.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Turistskatt Taormina

Turistskatt
På Sicilia må alle besøkende betale skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 12 år for de første 10 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 5 stjerner: 5,00 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 4 stjerner: 3,50 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3 stjerner: 2,00 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 2 stjerner: 1,50 euro
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1 stjerne: 1,00 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk
Finn reisen din til Taormina