Se hotell (6)

Reiser til Capri

En reise til eksklusive Capri byr på en rekke små, romantiske spisesteder og fine spaserturer gjennom krydderduftende landskap.
Bare en knapp times reise fra millionbyen Napoli ligger den myteomspunne paradisøya Capri. Dette er et eksklusivt reisemål med bratte klipper, krystallklart hav, malerisk vakre landsbyer og storartet utsikt. Her kan du sitte ved sfinxen i San Micheles eventyrlige hage og skue utover omgivelsene og havet langt der nede.

Badeliv på Capri

På Capri bader man hovedsakelig fra klipper eller på noen av strendene ved Marina Grande eller Marina Piccola. Men det er også store muligheter for å finne "ditt eget Capri". Øya er full av bortgjemte badeklipper, og det er ofte verdt strevet å lete en stund. Det er en fryd å kaste seg ut i det krystallklare Middelhavet etter en oppdagelsesferd rundt på Capri.

Severdigheter i området

Capri er et utmerket utgangspunkt for utflukter. Besøk Pompeii, byen som ble begravet av et uventet vulkanutbrudd fra Vesuv. Eller hva med en avstikker til millionbyen Napoli? Vi kan også anbefale en reise langs Amalfikysten, en av verdens vakreste kyststrekninger. Eller hva med å besøke et av øyas egne utfluktsmål som f.eks. ruinene etter det romerske palasset Villa Jovis. En annen spennende tur går til Den blå grotten, dit du bare kommer deg med robåt når det er lavvann? Det er også mange andre båtturer rundt øya, med både grottebesøk og forfriskende bad.

Vings reiser til Capri

Når du bestiller en reise med Ving til Capri kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere ferien på Capri med et opphold på et annet reisemål, for eksempel Sorrento. Ving har ca. ti hotell spredt rundt på øya, og flere av dem ligger i nærheten av sentrum og strand.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Sentrale hotell
  • Kombiner flere reisemål
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Capri

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Capri

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.