Se hotell (4)

Reiser til Capri

En reise til eksklusive Capri byr på en rekke små, romantiske spisesteder og fine spaserturer gjennom krydderduftende landskap.

Bare en knapp times reise fra millionbyen Napoli ligger den myteomspunne paradisøya Capri. Dette er et eksklusivt reisemål med bratte klipper, krystallklart hav, malerisk vakre landsbyer og storartet utsikt. Her kan du sitte ved sfinxen i San Micheles eventyrlige hage og skue utover omgivelsene og havet langt der nede.

Badeliv på Capri

På Capri bader man hovedsakelig fra klipper eller på noen av strendene ved Marina Grande eller Marina Piccola. Men det er også store muligheter for å finne "ditt eget Capri". Øya er full av bortgjemte badeklipper, og det er ofte verdt strevet å lete en stund. Det er en fryd å kaste seg ut i det krystallklare Middelhavet etter en oppdagelsesferd rundt på Capri.

Severdigheter i området

Capri er et utmerket utgangspunkt for utflukter. Besøk Pompeii, byen som ble begravet av et uventet vulkanutbrudd fra Vesuv. Eller hva med en avstikker til millionbyen Napoli? Vi kan også anbefale en tur langs Amalfikysten, en av verdens vakreste kyststrekninger. Eller hva med en spennende tur til Den blå grotte, dit du bare kan komme med robåt når det er lavvann? Det er også mange andre båtturer rundt øya, med både grottebesøk og forfriskende bad.

Vings reiser til Capri

Når du bestiller en reise med Ving til Capri kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere ferien på Capri med et opphold på et annet reisemål, for eksempel Sorrento. Ving har ca. ti hotell spredt rundt på øya, og flere av dem ligger i nærheten av sentrum og strand.

Nyttige tips
 • Hotell ved stranden
 • Sentrale hotell
 • Kombiner flere reisemål
 • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Capri

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
11°6°
3
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • februar
11°6°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
14°8°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • april
18°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mai
22°15°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°18°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°21°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
26°19°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • oktober
21°15°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
17°13°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • desember
13°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
Strender
Kysten på Capri består av klipper med badeterrasser. Øyas største strand er den 200 meter lange Marina Grande nede ved havnen. Her er det tilbud om vannsport og utleie av solsenger og parasoller. En annen fin strand er Marina Piccola, en privat strand med småstein. Her er det inngangspenger og bruk av fasiliteter mot betaling.

Hotell med basseng

Om hotellet har basseng er det åpent i sommersesongen fra ca. mai til september. Perioden kan variere avhengig av utetemperaturen.
Fly og transport

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Capri med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Napoli.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Det tar ca. 2 timer og 30 minutter fra flyplasse utenfor Napoli og til hotellene. Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold. Du kan også ta deg til Capri på egen hånd, med taxi, båt eller buss.

Båtene går mellom følgende byer på dagtid:
Napoli – Capri
Capri – Napoli
Sorrento – Capri
Capri – Sorrento
Mat, drikke og natteliv
Capri har et utmerket tilbud av hyggelige restauranter, tavernaer og kafeer.
På Capri er det et stort utvalg av barer, puber, noen diskotek og nattklubber. Utelivet begynner ikke før etter kl. 22 og fortsetter til firetiden om morgenen. Det koster som regel 20–30 euro å komme inn på nattklubbene her. Det er to hovedfestivaler på Capri; i mai er det Festa di San Costanzo, og i juni avholdes Festa di Sant' Antonio med fargerike opptog og konserter. Om sommeren arrangeres det flere konserter.
Shopping
Capri har en sann overflod av eksklusive butikker, men sørg for å støtte de lokale butikkeierne med å kjøpe sitronlikøren Limoncello fra Capri, et par fine sandaler eller en parfyme. Det er flere smykkebutikker på øya enn du greier å telle.
Aktiviteter og severdigheter
Du kan prøve deg på aktiviteter som for eksempel tennis og fotturer på fine stier.
Hvordan du tar deg rundt
Du kan enkelt reise rundt på Capri med lokalbuss og taxi. Du kan også ta båt til Sorrento og Napoli.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Turistskatt på Capri og Sorrento-halvøya

Italienske myndigheter har innført en turistskatt på overnattinger i Firenze. Alle hotell og leilighetshotell krever en ekstra skatt. Barn under 10 år er fritatt fra å betale turistskatt.

Pris pr. person og natt:
1-2-3 stjerners hotell/leilighetshotell: 3 euro
4 stjerners hotell/leilighetshotell: 4 euro
5 stjerners hotell/leilighetshotell: 5 euro

Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise. Legg merke til at Vings klassifisering kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen til hotellet, som er den som bestemmer størrelsen på skatten.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk

Øvrig informasjon

Store nivåforskjeller, trapper og trange passasjer. Intensiv trafikk. Høysesong i august.
Finn reise til Capri
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.