Lollo og Bernie

Møt Lollo og Bernie i ferien

Hotell med Lollo & Bernie

Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og flere av våre Family Garden-hotell dukker de blide favorittmaskotene Lollo & Bernie opp titt og ofte for å hilse på barna, leke litt og underholde – til alles store fornøyelse.

På disse hotellene kan barna være med på mange morsomme aktiviteter med Lollo & Bernie, som skattejakt, maskotbursdag og allsang. Aktivitetstilbudet varierer fra hotell til hotell. Legg neste ferie til et hotell der både store og små vil stortrives.

Lollo & Bernie-suite
Sunwing

Lollo & Bernie på Sunwing

Barnefamilienes favoritthotell, med egne Lollo & Bernie-suiter og massevis av barneaktiviteter. Barn under 12 år spiser gratis.

Familiefavoritten med massevis av barneaktiviteter.

Ocean Beach Club

Lollo & Bernie på O.B.C.

Ocean Beach Club byr på familieluksus kombinert med et stort utvalg av aktiviteter for store og små. Barn under 12 år spiser gratis.

Familieluksus og et stort utvalg barneaktiviteter.

Family Garden

Lollo & Bernie på utvalgte Family Garden

Family Garden er fine, barnevennlige hotell med en rekke barneaktiviteter.

Fine, barnevennlige hotell med barneaktiviteter.

Her treffer du Lollo & Bernie

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.