Lollo og Bernie

Møt Lollo og Bernie i ferien

Hotell med Lollo & Bernie

Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og flere av våre Family Garden-hotell dukker de blide favorittmaskotene Lollo & Bernie opp titt og ofte for å hilse på barna, leke litt og underholde – til alles store fornøyelse.

På disse hotellene kan barna være med på mange morsomme aktiviteter med Lollo & Bernie, som skattejakt, maskotbursdag og allsang. Aktivitetstilbudet varierer fra hotell til hotell. Legg neste ferie til et hotell der både store og små vil stortrives.

Lollo & Bernie-suite
Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing

Barnefamilienes favoritthotell, med egne Lollo & Bernie-suiter og massevis av barneaktiviteter. Barn under 12 år spiser gratis.

Familiefavoritten med massevis av barneaktiviteter.

Ocean Beach Club

Lollo & Bernie på O.B.C.

Ocean Beach Club byr på familieluksus kombinert med et stort utvalg av aktiviteter for store og små. Barn under 12 år spiser gratis.

Familieluksus og et stort utvalg barneaktiviteter.

Family Garden

Lollo & Bernie på utvalgte Family Garden

Family Garden er fine, barnevennlige hotell med en rekke barneaktiviteter.

Fine, barnevennlige hotell med barneaktiviteter.

Her treffer du Lollo & Bernie

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.