Hotel Barcelona Condal Mar Affiliated by Melia
Hotel Barcelona Condal Mar Affiliated by Melia
City Favourite Selection

Favoritthotell i storbyer – City Favourite Selection

På en storbyferie er det kanskje ekstra viktig at hotellet ligger i nærheten av alt du vil se og oppleve. Det gjør det når du velger et hotell i kategorien City Favourite Selection. Vi har samlet et stort utvalg hotell i de aller fleste byene vi har storbyreiser til. Hotell som både våre egne eksperter og tidligere gjester har likt godt og utpekt som sine egne favoritter. Alle hotellene har tre til fem stjerner og tilbyr gratis wifi. Den største fellesnevneren er bra beliggenhet og gode gjestevurderinger.

Alltid på disse hotellene

  • Bra beliggenhet
  • Gode vurderinger fra tidligere gjester
  • Gratis WiFi

Finn det perfekte storbyhotellet for deg

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.