Familieferie på Family Garden
Family Garden

Nøye utvalgte familiehotell

Family Garden

Family Garden

Family Garden er fine, barnevennlige hotell som har en ting til felles: Her får hele familien en deilig ferie. Alle våre Family Garden-hotell har herlige bassengområder, god mat, barneklubb og et stort utvalg aktiviteter og underholdning. Og uansett hvor mange dere er i familien – på Family Garden er det leiligheter eller rom for alle.

Vi har mange Family Garden-hotell på populære reisemål rundt i verden. Et godt råd er å ta deg tid til å lete etter akkurat din favoritt. Ser du etter et hotell med spa? Badeland? All Inclusive? Eller kanskje Lollo & Bernie, som nå finnes på flere av våre Family Garden-hotell? De rause barnerabattene får du med på kjøpet.

Basseng
En stor del av en vellykket ferie tilbringes ofte ved bassenget. På våre Family Garden-hotell finnes det basseng for både store og små og her er det tillatt å leke og plaske. Ofte sammen med noen av Vings reiseledere som arrangerer leker og aktiviteter i og rundt bassengene. Våre Family Garden-hotell på Kanariøyene har om vinteren alltid minst ett basseng som er oppvarmet til minst 22 grader.

Aktiviteter
Det er alltid noe å gjøre på Family Garden. På noen av dem har Ving egne reiseledere, på andre er det hotellets eget personale som står for aktiviteter og underholdning. Det kan være alt fra ansiktsmaling og lek for de minste til sportsaktiviteter og familieshow.

Mat og drikke
Samtlige Family Garden har minst én restaurant og én bar på hotellet. Og på mange av dem kan du forhåndsbestille All Inclusive eller Holiday Inclusive, to enkle måter å holde orden på feriebudsjettet.

All Inclusive
En enklere, mer behagelig og mer avslappende ferie. Med All Inclusive kan du spise og drikke alt du vil på hotellet, uten å tenke på regningen. På enkelte hotell er All Inclusive inkludert i prisen, på andre kan du bestille det når du bestiller reisen. Nedenfor kan du se hvilke Family Garden som tilbyr All Inclusive mot tillegg og hvilke hotell som har All Inclusive inkludert i prisen. I hotellpresentasjonen kan du lese mer om hva som er inludert på hvert enkelt hotell.

Holiday Inclusive
Dette er løsningen for deg som bare vil slappe av og nyte ferien. Holiday Inclusive er litt smartere enn andre inclusive-tilbud. Du har frokost inkludert hver dag og lunsj- og middagsbuffé fem av ukens sju dager. Bufféen inkluderer også 50 cl øl, en halv flaske vin eller brus/mineralvann (i Thailand er ikke vin inkludert). De to faste dagene pr. uke det ikke serveres lunsj- eller middagsbuffé kan du gå ut og spise hvor du vil, uten at du går glipp av måltider du allerede har betalt for. I bufféen spiser barn under 12 år gratis i selskap med en betalende voksen. Begrenset antall plasser.

Rom og leiligheter på Family Garden

God plass til hele familien. På våre Family Garden-hotell kan du finne rom og leiligheter tilpasset alle typer familier for at alle skal ha det bra. Hotellstandarden er alltid minst kategori 3+ og samtlige hotell tilbyr ferieleiligheter for minst 4 personer, noen helt opp til 7 personer.

Bestill ekstra komfort
På utvalgte Family Garden-hotell kan du i tillegg bestille litt ekstra komfort for å gjøre ferien enda mer avslappende. På hver hotellpresentasjon ser du hvilke muligheter som finnes. Reiser du med små barn og vil slippe å ta med deg alt for mye bagasje, kan det være behagelig å forhåndsbestille en Babypakke hjemmefra. Da står barneseng, barnestol og barnetrille og venter på dere når dere ankommer hotellet. Du kan også bestille kun barneseng. I BoPluss-pakken vår er rengjøring og oppvask inkludert hver dag, badekåper til alle og velkomstpakke med blomster, fruktkurv, snacks, vin, brus og øl. Én pakke pr. leilighet pr. uke.

Orkidéleiligheter
For deg som ønsker litt ekstra komfort i ferien kan vi anbefale våre velutstyrte Orkidéleiligheter. Der finner du det aller meste du trenger, som for eksempel kaffetrakter, mikro, tv, hårføner samt strand- og bassenghåndklær. Du får også badekåper for de voksne og solstoler på balkongen. Orkidéleilighetene inkluderer dessuten en velkomstpakke med blomster, fruktkurv, drikke og snacks. Orkidéleiligheter finnes på utvalgte Family Garden-hotell.

Family Garden

  • Barneklubb og/eller barneaktiviteter
  • Lollo & Bernie på utvalgte hotell
  • Familievennlige rom og leiligheter
  • All Inclusive på utvalgte hotell
  • Barnevennlige basseng
  • Vings service på hotellet

Alle våre Family Garden

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.