Far og datter bader i basseng
Family Garden

Nøye utvalgte familiehotell

Family Garden

Bra familiehotell

Barnevennlig, lekent og ... helt herlig. Family Garden er hotell for familier som ønsker å ha tid til hverandre i ferien. Her finnes barnebasseng, gratis trening og massevis av morsomme aktiviteter for både store og små. Og, ikke minst – på alle Family Garden kan barna få møte Vings populære maskoter Lollo & Bernie.

Til sommeren 2024 satser vi stort og utvider det eksisterende tilbudet med enda flere smarte løsninger og gøyale aktiviteter. Alle Family Garden ligger på populære reisemål – det er bare å gå inn og sjekke ut hvilket som passer best for akkurat din familie! Et par tips på veien: Ta gjerne en ekstra titt på nyrenoverte Servatur Puerto Azul eller Barut Goia, vårt tidligere superpopulære Sunwing Side Beach.

Alltid på Family Garden

 • Barn under 12 år spiser for halv pris fra bufféen
 • Familievennlige rom og leiligheter
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Basseng for både barn og voksne
 • Aktiviteter for barn og ungdom
 • Underholdning for barn og ungdom
 • Nøye utvalgte familiehotell
 • Smarte måltidspakker
 • Gratis treningslokaler, yoga og vanngymnastikk
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Gratis badehåndklær for hele familien
Lollo & Bernie

Finn ut mer om Family Garden

Basseng

Bo bedre

Våre Family Garden er tilrettelagt for at hele familien skal trives maksimalt. Hotellstandarden svarer alltid til minimum kategori 4, og samtlige hotell tilbyr rom eller leiligheter for minst fire, noen faktisk helt opp til syv personer.

Mat og drikke på Family Garden

Mat og drikke

På Family Garden kan du velge mellom flere gunstige måltidspakker. Hotellene har flere barer og alltid en bufférestaurant der barn opp til 12 år får minst 50 % rabatt.

Gutt som bader i basseng

Basseng for alle

Plaske, leke – eller kanskje ta en rolig svømmetur før du går tilbake til solsengen? På Family Garden finnes basseng for enhver smak. Alt fra solskjermet babybasseng til store basseng hvor hele familien kan bade og ha det gøy sammen. Innimellom arrangerer også Vingvertene eller hotellets eget personale vannleker og aktiviteter i og rundt bassenget. På alle Family Garden er også badehåndklær for hele familien inkludert (i noen tilfeller mot depositum).

Ungdom spiller basket i bassenget

Aktiviteter for alle

På våre Family Garden er det alltid noe å finne på. På alle hotellene har vi eget personale som står for underholdning og aktiviteter. Det kan være alt fra Mini Disco, fotballkamper og lek for de minste til sportsaktiviteter og show for alle.

Lollo, Bernie og et barn på stranden

Lollo & Bernie

På alle Family Garden får barna anledning til å møte Vings populære maskoter, Lollo & Bernie. Lollo er en nysgjerrig sjiraff og Bernie er en klok og modig bjørn. Lollo & Bernie elsker å få klemmer og finner gjerne på tull og fanteri sammen med barna. De har også en egen klubb der de ønsker alle barn velkommen til å leke og delta i aktiviteter.

Tjej tränar på gym

Trening

Vil du ha en litt mer aktiv ferie – eller i hvert fall muligheten til å ta en treningsøkt innimellom? Da har du kommet til riktig sted. På Family Garden er gratis treningsrom, yoga og vanngymnastikk en selvfølge. På mange av hotellene arrangeres det i tillegg en rekke sportsaktiviteter for hele familien.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell