Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa, Mauritius
Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa, Mauritius
Family Selection

Family Selection – populære familiehotell

Vi vet hvor viktig hotellet er for en vellykket familieferie. Derfor har vi i kategorien Family Selection samlet et utvalg hotell som er svært populære blant både små og store gjester. Bra, barnevennlige hotell der samtlige familiemedlemmer garantert får en minneverdig ferie.

Family Selection-hotellene er klassifisert med mellom tre og fem bølger. Alle tilbyr komfortable rom for familier i ulike størrelser, og barnebasseng. På de hotellene som ikke har egen restaurant er det et godt utvalg av spisesteder i gangavstand. Samtlige Family Selection-hotell har også fått gode anmeldelser av gjestene våre.

Alltid på disse hotellene

  • Ingen aldersgrense
  • 3-5 bølger
  • Familievennlige rom
  • Barnebasseng
  • Restauranter i gangavstand

Perfekte familiehotell for deres neste ferie

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.