Hotell på Mallorca
Monsuau Cala d'Or Hotel, Mallorca
Active Selection

Treningshotell – for en aktiv ferie

Har du lyst til å være aktiv i ferien? Kanskje du vil kombinere avslapning ved bassenget med skikkelig bra treningsøkter? Da er våre Active Selection-hotell det perfekte valget. Disse hotellene gir deg de beste forutsetningene for trening i ferien. De ligger i omgivelser som passer for løping og gåing, og de har store, velutstyrte treningsrom. Det arrangeres ulike sportsaktiviteter flere ganger i løpet av dagen. Mange av hotellene har også basseng som er godt egnet for mosjonssvømming.

Alltid på disse hotellene

  • Stort treningsrom
  • Omgivelser som er godt egnet for løping / gåing / powerwalk
  • Mulighet for mosjonssvømming
  • Gruppetrening minst 2 ganger om dagen, 5 dager i uken

Utvalgte hotell for en aktiv ferie

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.