Mann på tredemølle - treningshotell

Få opp pulsen i ferien

Treningshotell

Vi vet at mange gjerne vil trene – også i ferien. På flere av hotellene våre ligger derfor alt til rette for en aktiv ferie, uansett om du vil trene mye eller lite. Mange av hotellene har treningsrom, og på flere hotell tilbyr også gratis SATS ELIXIA-gruppetimer som core og yoga. Disse hotellene er perfekt for deg som vil bytte ut solsengen med litt melkesyre. Ha en strålende (og svett) ferie!

Har du en favorittaktivitet, eller trener du mot noe bestemt? Vi har flere hotell som passer ekstra bra for deg som løpe, svømme, sykle eller gå på rulleski. På mange hotell arrangerer vi også sportsaktiviteter for ungdommer og barn også, sånn at alle familiemedlemmene med lopper i blodet kan få ut litt energi.

Våre beste treningshotell

Våre beste hotell for deg som vil trene i ferien.

Sunwing Sandy Bay Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Her finnes det treningsalternativer for enhver smak og alle nivåer.

 • Muligheter for sykling, løping, rulleski og svømming
 • Treningsstudio og SATS-timer
 • Utendørsgym og multisportsbane
 • Mulighet for å bestille PT – fra sommeren 2022
Her finnes det treningsalternativer for enhver smak og alle nivåer. - Muligheter for sykling, løping, rulleski og svømming - Treningsstudio og SATS-timer - Utendørsgym og multisportsbane - Mulighet for å bestille PT – fra sommeren 2022
Ocean Beach Club Kypros
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club, Kypros

På Sunwing Sandy Bays nabohotell er det aldri langt til treningsfasilitetene.

 • Muligheter for sykling, løping, rulleski og svømming
 • Treningsstudio og SATS-timer
 • Mulighet for å bestille PT – fra sommeren 2022
På Sunwing Sandy Bays nabohotell er det aldri langt til treningsfasilitetene. - Muligheter for sykling, løping, rulleski og svømming - Treningsstudio og SATS-timer - Mulighet for å bestille PT – fra sommeren 2022
Sunwing Kallithea Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Tennis, vanngymnastikk, treningsrom... På Sunwing Kallithea Beach kan du velge blant mange sportsaktiviteter.

 • Kartlagte løperunder
 • Crawlekurs
 • Tennisbane, fotball- og volleyballbane
Tennis, vanngymnastikk, treningsrom... På Sunwing Kallithea Beach kan du velge blant mange sportsaktiviteter. - Kartlagte løperunder - Crawlekurs - Tennisbane, fotball- og volleyballbane
Jardin Tecnia

Jardin Tecnia, La Gomera

Hotellet har flere baner for tennis, padel og squash, en 18-hulls golfbane og et stort og variert program med diverse treningstimer.

 • Egen golfbane
 • Treningsrom
 • Variert treningstilbud
Hotellet har flere baner for tennis, padel og squash, en 18-hulls golfbane og et stort og variert program med diverse treningstimer. - Egen golfbane - Treningsrom - Variert treningstilbud

Utvalgte hotell som passer til trening

Utvalgte hotell for deg som ønsker en aktiv ferie. Her finner du både hotell for voksne gjester og hotell for en aktiv familieferie.

Alle treningshotell

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m

Hotell med treningsmuligheter hos Ving

På Vings treningshotell kan du kombinere en deilig, solfylt ferie med trening – så mye eller lite du vil. Hotellene har alltid treningsrom, sportsaktiviteter og treningstimer, og det meste er inkludert i prisen.

På Sunwing-hotellene våre kan du kombinere familieferien med SATS-timer, en økt på utendørsgymmen eller løping. Flere av reisemålene og hotellene er dessuten perfekt for deg som vil komme tidlig i gang med utendørsaktiviteter som landeveissykling, svømming i åpent hav eller rulleski. Foretrekker du gruppetrening? Vi arrangerer gruppetreningsreiser med både treningsprofiler og inspirerende instruktører til flere av hotellene våre.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.