Mann på tredemølle - treningshotell

Få opp pulsen i ferien

Treningshotell

Vi vet at mange gjerne vil trene – også i ferien. På flere av hotellene våre ligger derfor alt til rette for en aktiv ferie, uansett om du vil trene mye eller lite. Mange av hotellene har treningsrom, og på flere hotell tilbyr også gratis SATS ELIXIA-gruppetimer som core og yoga. Disse hotellene er perfekt for deg som vil bytte ut solsengen med litt melkesyre. Ha en strålende (og svett) ferie!

Har du en favorittaktivitet, eller trener du mot noe bestemt? Vi har flere hotell som passer ekstra bra for deg som løpe, svømme, sykle eller gå på rulleski. På mange hotell arrangerer vi også sportsaktiviteter for ungdommer og barn også, sånn at alle familiemedlemmene med lopper i blodet kan få ut litt energi.

Våre beste treningshotell

Våre beste hotell for deg som vil trene i ferien.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

På Sunwing Alcudia Beach finnes det masse av muligheter for deg som vil ha en aktiv ferie.

 • Perfekte omgivelser for sykling, svømming og løping
 • Gruppetrening med SATS-timer
 • Treningsstudio og PT
Sunwing Sandy Bay Beach
Sunwing

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Her finnes det treningsalternativer for enhver smak og alle nivåer.

 • Muligheter for sykling, løping, rulleski og svømming
 • Treningsstudio og SATS-timer
 • Utendørsgym og multisportsbane
 • Mulighet for å bestille PT – fra sommeren 2022
Ocean Beach Club Kypros
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club, Kypros

På Sunwing Sandy Bays nabohotell er det aldri langt til treningsfasilitetene.

 • Muligheter for sykling, løping, rulleski og svømming
 • Treningsstudio og SATS-timer
 • Mulighet for å bestille PT – fra sommeren 2022
Sunwing Kallithea Beach
Sunwing

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Tennis, vanngymnastikk, treningsrom... På Sunwing Kallithea Beach kan du velge blant mange sportsaktiviteter.

 • Kartlagte løperunder
 • Crawlekurs
 • Tennisbane, fotball- og volleyballbane
Jardin Tecnia

Jardin Tecnia, La Gomera

Hotellet har flere baner for tennis, padel og squash, en 18-hulls golfbane og et stort og variert program med diverse treningstimer.

 • Egen golfbane
 • Treningsrom
 • Variert treningstilbud

Utvalgte hotell som passer til trening

Utvalgte hotell for deg som ønsker en aktiv ferie. Her finner du både hotell for voksne gjester og hotell for en aktiv familieferie.

Alle treningshotell

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell

Hotell med treningsmuligheter hos Ving

På Vings treningshotell kan du kombinere en deilig, solfylt ferie med trening – så mye eller lite du vil. Hotellene har alltid treningsrom, sportsaktiviteter og treningstimer, og det meste er inkludert i prisen.

På Sunwing-hotellene våre kan du kombinere familieferien med SATS-timer, en økt på utendørsgymmen eller løping. Flere av reisemålene og hotellene er dessuten perfekt for deg som vil komme tidlig i gang med utendørsaktiviteter som landeveissykling, svømming i åpent hav eller rulleski. Foretrekker du gruppetrening? Vi arrangerer gruppetreningsreiser med både treningsprofiler og inspirerende instruktører til flere av hotellene våre.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.