Estalagem da Ponta do Sol
Estalagem da Ponta do Sol, Madeira

Unike hotell

Noen ganger er hotellet selve høydepunktet i ferien. Kanskje takket være sin uslåelige beliggenhet, sitt spektakulære evighetsbasseng eller en annen detalj som overgår alle forventninger. For at det skal være lett for deg å finne frem til de mest unike hotellene, de som skiller seg ut i mengden, så har Vings mest erfarne hotelleksperter brukt all sin kunnskap og erfaring for å samle dem i sin egen kategori. På hotellene i denne kategorien får du garantert et opphold utenom det vanlige.

De unike hotellene skiller seg fra hverandre. På noen av dem er det beliggenheten som gjør dem unike, mens det på andre kan være spektakulær design eller kanskje muligheten til å spise middag på hotellets undervannsrestaurant. På andre hotell igjen er det den fantastiske servicen eller en helt særegen atmosfære som skiller dem fra mengden. Felles for dem alle er at du vil få herlige ferieminner som kommer til å vare i lang tid.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.