Constance Lemuria Resort, Seychellerna
Constance Lemuria Resort, Seychellene
Golf Selection

Golf Selection – utvalgte hotell for deg som vil spille golf i ferien

På flere av reisemålene våre kan du spille golf på fine baner. Vil du få mest mulig ut av golfreisen anbefaler vi at du bor på et av våre Golf Selection-hotell. Hotellene i denne kategorien har forskjeller seg imellom, men de har én ting felles: en egen golfbane, eller gangavstand til en bane. Et par av hotellene har litt lengre vei til banen, men da tilbys det gratis transport.

På våre Golf Selection-hotell kan du også bestille greenfees i resepsjonen eller i hotellets egen proshop.

Ettersom hotellene selv klassifiserer seg som golfhotell kan du regne med at du bor sammen med mange andre som deler din interesse for golf.

Alltid på disse hotellene

  • Egen golfbane eller tilgang til en bane i nærheten
  • Mulighet til å bestille greenfee på hotellet
  • Gangavstand til banen (eller gratis transport dit)

Utvalgte golfhotell

Anbefalte hotell for deg som vil spille golf i ferien.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.