Hotell med spa

Fullstendig avslapning

Spareiser

Spahotell i utlandet

Unn deg det lille ekstra i ferien og bestill en herlig reise til et hotell med spa

I vårt brede hotellutvalg vil du finne en rekke muligheter for å oppleve en herlig spareise. Flere av våre egne hotell tilbyr spa og behandlinger, blant annet våre Sunprime hotels og Sunwing Resorts. Her kan du unne deg deilige behandlinger som får både kropp og sjel til å føle seg ekstra bra i ferien.

Å bo på spahotell når du reiser utenlands er å kunne unne seg det lille ekstra, så hvorfor ikke starte dagen med en deilig massasje, eller slappe av med en behandling etter en lang dag? I vårt store utvalg av utenlandske hotell med spa finner du noe for enhver smak, enten du vil reise kort vei for en spa-weekend, eller langt av gårde på en lengre spareise. Så hva venter du på? Bestill din reise til et herlig hotell med spa nå!

Alle våre spahotell

Her finner du alle hotell med spa hvor du kan få en herlig spaferie

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.