Utenfor turiststrømmen

Hideaway Selection

Hideaway Selection – hotell og fristed

Av og til ønsker man seg bare bort – reise et sted og bare koble av. Høre på stillheten, nyte utsikten, lene seg tilbake i vakre omgivelser og bare finne roen. Under navnet Hideaway Selection har vi samlet et knippe håndplukkede hotell som innfrir nettopp disse ønskene, takket være beliggenhet eller utforming – eller begge deler. Her finner du hotell som ligger idyllisk til, utenfor allfarvei og på reisemål langt unna turisttråkket.

Disse hotellene har gjerne et mindre antall gjester og består ofte av små bygninger eller bungalower. De har ingen støyende barneklubber, bare fredelige og frodige omgivelser. Flere av hotellene ligger rett ved stranden, ofte med en strandbar hvor du kan nyte noen kveldstimer med sval havbris, bølgesus og noe godt i glasset. Her kan du med andre ord finne en perle av et fristed, der alt handler om deg og at du skal ha det bra.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.