Sivalai Resort, Koh Mook
Sivalai Resort, Koh Mook
Hideaway Selection

Hideaway Selection – hotell og fristed

Av og til ønsker man seg bare bort – reise et sted og bare koble av. Høre på stillheten, nyte utsikten, lene seg tilbake i vakre omgivelser og bare finne roen. Under navnet Hideaway Selection har vi samlet et knippe håndplukkede hotell som innfrir nettopp disse ønskene, takket være beliggenhet eller utforming – eller begge deler. Her finner du hotell som ligger idyllisk til, utenfor allfarvei og på reisemål langt unna turisttråkket.

Disse hotellene har gjerne et mindre antall gjester og består ofte av små bygninger eller bungalower. De har ingen støyende barneklubber, bare fredelige og frodige omgivelser. Flere av hotellene ligger rett ved stranden, ofte med en strandbar hvor du kan nyte noen kveldstimer med sval havbris, bølgesus og noe godt i glasset. Her kan du med andre ord finne en perle av et fristed, der alt handler om deg og at du skal ha det bra.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.