Par som bader i et basseng

Romantiske hotell

Det er naturligvis reisefølget som er det viktigste når du skal planlegge en romantisk ferie.

Men for å hjelpe deg litt på vei har våre hotelleksperter valgt ut noen få hotell som egner seg ekstra godt til et romantisk opphold i sol og varme. Hotellene skiller seg ut på litt forskjellige måter – kanskje er det en helt spesiell beliggenhet eller et vakkert design som er avgjørende. Noen av hotellene har en service helt utenom det vanlige og andre har en tydelig romantisk profil.

Det finnes allikevel noen fellesnevnere. De fleste av våre romantiske hotell har for eksempel aldersgrense og ikke så mange rom. Mange ligger ved stranden, tilbyr innbydende spa eller andre fasiliteter som passer fint på en kjærlighetsferie. Alle hotellene har selvfølgelig god standard og ligger på reisemål som i seg selv er romantiske. På våre storbyreisemål er selve hotellet gjerne hele grunnen til utvelgelsen.

Topp 5 romantiske hoteller

**Vår topp 5:** **1.** [Central Saint-Germain, Paris](/frankrike/paris/central-saint-germain) **2.** [Komandoo Island Resort & Spa, Maldivene](/maldivene/komandoo-maldives-island-resort) **3.** [Yurbban Passage Hotel & Spa, Barcelona](/spania/barcelona/yurbban-passage-hotel-spa) **4.** [Kuredu Island Resort & Spa, Maldivene](/maldivene/kuredu-island-resort-spa) **5.** [9 Hotel Cesari, Roma](/italia/roma/9-hotel-cesari)
Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.