Par som bader i et basseng

Romantiske hotell

Det er naturligvis reisefølget som er det viktigste når du skal planlegge en romantisk ferie.

Men for å hjelpe deg litt på vei har våre hotelleksperter valgt ut noen få hotell som egner seg ekstra godt til et romantisk opphold i sol og varme. Hotellene skiller seg ut på litt forskjellige måter – kanskje er det en helt spesiell beliggenhet eller et vakkert design som er avgjørende. Noen av hotellene har en service helt utenom det vanlige og andre har en tydelig romantisk profil.

Det finnes allikevel noen fellesnevnere. De fleste av våre romantiske hotell har for eksempel aldersgrense og ikke så mange rom. Mange ligger ved stranden, tilbyr innbydende spa eller andre fasiliteter som passer fint på en kjærlighetsferie. Alle hotellene har selvfølgelig god standard og ligger på reisemål som i seg selv er romantiske. På våre storbyreisemål er selve hotellet gjerne hele grunnen til utvelgelsen.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.