Summer Memories Apartments

Hotell Summer Memories Apartments ligger ideelt og har offentlig svømmebasseng og en bar, Hotellet er bare fem minutters gange fra en nydelig sandstrand
eller sentrum av Pefkos med barer, restauranter og supermarkeder. Hotellet ligger 150 meter fra stranden, 350 meter fra sentrum av Pefkos og 4,5 kilometer fra Lindos by.
På hotellet er det
WiFi i offentlige områder, restaurant, bar, utendørs basseng og parkering.
Leilighetene har aircondition, WiFi, safe, mikro, kjøleskap, kaffekoker, hårføner og balkong/terrasse.
OBS: Resepsjonen har begrenset åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid.
Adresse: Pefkos resort, Lindos-området, Rhodos, Hellas.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Hage
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Bar
Restaurant
Kafe
Strand: 150 m
Sentrum: 350 m
Flyplass: RHO 56 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  350 m
 • Nærmeste strand/badested
  150 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.