Yoga og mindfulness i Hellas

Når: 6. - 13. september 2021

Pris: fra 12 995,- pr. person

Avreise fra Oslo

 
Høsten 2021 kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Frøydis F. Hansvik til vakre Nidri i Hellas for en uke fylt med yoga og mindfulness. Dette er reisen for deg som er nysgjerrig på yoga og som ønsker å lære hva yoga er, og for deg som allerede praktiserer yoga. Invester i en uke der du kan tillate deg selv å rette fokus innover og lytte til din egen kropp. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!
 

 • Hotell med fantastiske yoga fasiliteter
 • To erfarne og populære yogainstruktører
 • Frokost inkludert

Påmelding

Yoga i nydelige omgivelser

Bassenget på hotellet Porto Galini

Stranden nedenfor hotellet

Program for reisen:

I løpet av uken får du utforske kontrastene mellom stillhet og bevegelse, tanker og følelser og å gi og å ta imot. Den daglige yogapraksisen kombineres med både spennende og lærerike foredrag. Dette er en uke med mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter i herlige omgivelser. Du vil lære ulike teknikker for hvordan du kan oppnå mental balanse, styre fokus og løse opp spenninger i kroppen. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

Program for reisen:

I løpet av uken i Hellas vil du kunne delta på daglige morgen- og ettermiddagsklasser i tillegg til ulike foredrag om mindfulness, yoga og mental trening. Én dag er aktivitetsfri. Fullt program for uken kommer på mail før avreise, men under sees et tentativt opplegg.
 

Mandag
Ankomst
17.00-18:00 Velkomstmøte
18.00-18.45 Soft yoga
20.00 Felles middag
 
Tirsdag
07.30-09.00 Morning Flow og mindfulness
09.00 Frokost
Egentid
16.30-18.00 Workshop: Grunnleggende teknikker i yoga og pust
19.00 Middag
 
Onsdag
07.30-09.00 Sunshine Vibes
09.00 Frokost
Egentid
16:00-16:45 Foredrag: Hva er yoga?
16:45-18.00 Yin Yoga
19.00 Middag
 
Torsdag
07.30-09.00 Yin Yang Morning
09.00 Frokost
Egentid
16.30-17.45 Vinyasa Flow
19.00 Middag
 
Fredag
Fridag.
 
Lørdag
07.30–09.00 Chakra Flow
09.00 Frokost
Egentid
16:00-16:45 Foredrag: Hva er mindfulness?
16:45–18.00 Yin Yoga
19.00 Middag
 
Søndag
07.30-09.00 Morning Flow og mindfulness
09.00 Frokost
Egentid
16.15-18.00 Yoga Fun
19.30 Middag
 
Mandag
Hjemreise.

Hva er inkludert?

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r (Oslo)
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter
 • Frokost hver dag
 • To yogaklasser daglig
 • Lærerike foredrag
 • Erfarne instruktører
 • Klimakompensasjon
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Valgfrie tillegg:

Tillegg for å bo alene (fra 4 700,-), Reiseforsikring (384,-), Halvpensjon (1 300,-)

Instruktørene:

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H). Hun er daglig leder i «inspartum akademi» som utdanner gruppeinstruktører.

Instagram: @evakatrineth + @inspartum.no

Frøydis F. Hansvik

Frøydis F. Hansvik er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo, gruppetreningsinstruktør ved NIH og har en 500 timers yogalærerutdanning fra Global Yoga der hun i dag inngår i utdanningsteamet. Mestring og utvikling tilpasset den enkeltes forutsetninger kombinert med jordnær kunnskapsformidling og sprudlende bevegelsesglede kjennetegner yogaklassene hennes.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om innholdet og turen, kontakt Eva Katrine Thomsen
www.evakatrine.com/

Følg Eva Katrine Thomsen og få inspirasjon

Instagram: @evakatrineth @inspartum

Mer informasjon:

Hvem passer turen for?

Denne yogareisen passer for absolutt alle. Uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil denne reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Yogaklassene har åpent nivå, og alle får individuell oppfølging ut fra eget utgangpunkt. I tillegg lærer du hva mindfulness er og hvordan du kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser. Du får også mulighet til å delta på foredrag om yoga, mindfulness og mental trening.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig, men vi har et begrenset antall enkeltrom.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 6. september 2020 kl. 07:20, ankomst Preveza 11:50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 13. september 2020 kl. 15:45, avreise fra Preveza 13:10

NB! Det er inkludert totalt 20 kg bagasje (dette er også inkludert håndbagasje) på denne turen. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Top Selection

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Trygghet på reisen

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Mer bærekraftig

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.