Tren rulleski på ferien | Ving

Rulleski

Tren med rulleski utenlands

Vil du trene deg opp før vinterens skisesong? Gjør det i varmen, da vel! I området rundt Sunwing Alcudia Beach er det flere bra ruter du kan bryne deg på, og du kan laste favorittene våre via appene RunKeeper og MapMyRun. Kanskje du finner din egen favorittløype også? Du kan leie rulleski, skisko, staver, hansker og hjelm på hotellet.

Anbefalte hotell

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach har alt du trenger til familieferien. Omgivelsene passer også veldig bra for en tur eller to på rulleski.

Sunwing Sandy Bay Beach
Sunwing

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er et godt utgangspunkt for en tur på rulleski. Hotellet er et perfekt alternativ uansett om du skal på treningsreise eller familieferie.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.