Vings treningskalender
Sport

Arrangerte treningsuker

Treningskalender

Finn treningsreisen for deg

Velkommen til Vings treningskalender! Her har vi har samlet alle treningsuker vi arrangerer sammen med våre velrennomerte samarbeidspartnere. Vi har ulike turer innad et bredt utvalg av treningsformer slik som yoga, padel, gruppetrening, sykkel og fotturer, så her finnes noe for enhver smak.

Hvorfor Ving?

  • Stort utvalg av ulike treningsformer
  • Velrennomerte samarbeidspartnere
  • Trening for alle nivåer

Utvalgte treningsreiser

Funkygine & Funkytwins 2024!

Medarrangør: Jørgine, Emil og Silas M. Vasstrand
Når: 9.-16.august og 16.-23.august 2024
Hvor: Kypros
Pris: Fra 16 025,-

Sport Yoga

Ving Camp Rhodos 2024!

Medarrangør: Sølve Sundrehagen, Magnus Frantzen og Maria Tollefsen
Når: 28.april-5.mai 2024
Hvor: Rhodos
Pris: Fra 15 430,-

Sport Dance

Ving Energyboost!

Medarrangør: Eva Katrine Thomsen og Alexandra K. Sandaker
Når: 31.januar-7.februar 2024
Hvor: Gran Canaria
Pris: Fra 15 645,-

Sport Active

Functional Fitness på Tenerife!

Medarrangør: Magnus Frantzen
Når: 23.-30.januar 2024
Hvor: Fanabe, Tenerife
Pris: Fra 15 795,-

Sport Yoga

Yoga til smilets land Thailand!

Medarrangør: Nina Urnes
Når: 8.-24.januar 2024
Hvor: Khao Lak, Phuket
Pris: Fra 25 995,- (14 dager)

Alle våre arrangerte treningsreiser:

Inspirasjon: Maspalomas – et solfylt fristed

Les vår fargerike artikkel fra Pride-festen i Maspalomas på Gran Canaria slik vår instruktør Sølve opplevde den.

Ving Camp Palma – mer enn bare en treningsreise

Gøy, sosialt og lavterskel – det er ordene som så vidt slipper gjennom latteren når deltakerne skal beskrive livet på Ving Camp Palma. Her får du en ferie med både mye trening og frihet til å velge langs Mallorcas vakre kyst.

Bli med Martin J. Sundby og Team Kickstart til Kreta i mai 2024!

I mai 2023 var Kickstart på Kypros med gjeng treningsglade mennesker. Det ble en stor suksess, og i 2024 drar de igjen på tur, og denne gangen til Kreta. Hvis du er nysgjerrig på denne reisen, kan du lese intervjuet av Martin J. Sundby i magasinet Reiselyst her

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.