Golfreiser hos Ving
Sport Golf

Golfreiser

Golfreiser med Ving

Spill golf i ferien

På flere av våre reisemål kan du spille golf på fine golfbaner. Hvorfor ikke kombinere ferien med et par dager på golfbanen eller kanskje planlegge noen dagers ren golftur? Du kan bestille flyreise og hotell med oss, og starttider direkte med Greenfee365.

Vil du på golfferie kan du finne flere fine reisemål i både Spania og Tyrkia. Mallorca, med sin korte flyreise og bra golfbaner passer fint for en golfhelg, og Belek i Tyrkia har baner av ypperste kvalitet og er et godt valg for en lengre golfferie. Planlegger du å reise litt lengre av gårde kan vi anbefale Thailand eller Mauritius.

Helseeffekter

Golf gir mange positive helseeffekter, som blant annet:

Øker: Kondisjon, psykisk velvære, balanse

Minsker: Stress, høyt blodtrykk

For deg som vil vite mer

Mer inspirasjon for deg som er interessert i golf.

Greenfee365 logo

Greenfee365

Nyhet! Nå kan du enkelt bestille dine starttider før avreise. Takket være vårt samarbeid med Greenfee365 kan vi tilby bestilling av starttider på et stort antall golfbaner rundt i verden. Her kan du bestille tider for deg og dine medspillere enten du bare vil spille et par runder i løpet av ferien eller planlegge en golfreise. Du bestiller fly og hotell med Ving og starttider via Greenfee365.

Bestill dine greenfee-tider her.

Langtids golfferie

Langtids golfferie

Kunne du tenke deg en litt lengre golfferie, er langtids golfferie i Spania det perfekte valget. I vintersesongen tilbyr vi utvidet reiselengde til både Mallorca, Tenerife og Gran Canaria. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av fly, hotell og leiebil.

Starttider på golfbanen bestiller du enkelt via vår samarbeidspartner Greenfee365. De har et godt utvalg av golfbaner på Mallorca, Tenerife, Gran Canaria og andre reisemål i Spania.

Reisemål for deg som vil spille golf

Et utvalg av våre beste golfreisemål rundt i verden.

Golfreise til Mallorca

Golfreiser til Mallorca

Vil du reise på en golfferie eller en golfweekend er Mallorca det perfekte reisemålet. Enten du bor i Palma by, i Alcudia eller på den sørlige eller østlige delen av Mallorca, har du alltid nærhet til en golfbane. Via vår samarbeidspartner Greenfee365 bestiller du enkelt starttider, og på Mallorca finner du et bredt utvalg av baner. Fly med Ving til Mallorca og spill golf.

Spill golf på Mallorca.

Spill golf på Mallorca

Golfreise til Tyrkia

Golfreiser til Tyrkia

Fly med Ving til Tyrkias golfmekka, Belek, som kan tilby et fint utvalg av førsteklasses golfbaner. Her kan du spille golf i ferien og bo luksuriøst på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, et All Inclusive-hotell med høy standard. Du bestiller starttider enkelt via vår samarbeidspartner, Greenfee365, som har et godt utvalg av golfbaner i Belek.

Spill golf i Tyrkia.

Spill golf i Tyrkia

Golfreise til Spania

Golfreiser til Spania

Spania har mye å tilby hvis du planlegger å spille golf i ferien. Uansett om du er interessert i en golfreise, en golfweekend eller kun noen runder med golf, har de et stort utvalg av golfbaner både på det spanske fastlandet og på flere av de spanske øyene. Ta en titt på Costa del Sol, Costa Blanca, Barcelona, Kanariøyene eller Mallorca.
Starttider bestiller du direkte via vår samarbeidspartner, Greenfee365.

Spill golf i Spania.

Spill golf i Spania

Søk og finn en golfreise

En ny måte å finne din neste golfferie på

Vanskelig å finne en reise som passer til dine treningsinteresser? Eller vil du kombinere golf med andre treningstyper i ferien? Vår nye søkefunksjon hjelper deg på veien.

Tips til golfhotell

Her finner du utvalgte hotell som passer for golf

Golf på Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity

Vakkert golfhotell på Gran Canaria med høy luksusfaktor og god service som byr på to velholdte 18-hullsbaner.

Costa Meloneras, Gran Canaria

Spill golf på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa
Top Selection

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa er et luksuriøst og barnevennlig All Inclusive-hotell som har en egen golfbane på 27 hull. Her kan du kombinere førsteklasses golf med god mat, sol og bad.

Belek, Antalya-området

Spill golf på Mauritius og Belle Mare Plage
Top Selection

Belle Mare Plage

Hotellet er et mekka for alle golfelskere. Belle Mare Plages to egne golfbaner anses å være Mauritius beste.

Mauritius

Alle hotell med golf

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell