Vil du begynne å trene? Treningsreiser hos Ving
Sport

Vil du begynne å trene?

For den treningsnysgjerrige

Hvorfor dra på ferie og trene?

Ferietilværelsen innebærer både mer tid, mer harmoni og mindre stress, så med andre ord er det perfekte forutsetninger for å komme i gang med treningen under ferien. Når du reiser med Ving har du dessuten tilgang til en mengde hotell med gode treningsmuligheter. Vi tilbyr alt fra vanngymnastikk i bassenget til egentrening på treningsstudio til SATS-gruppetimer med utdannede instruktører.

Du trenger ikke en gang å gå på treningsstudio for å trene. Du får også bra helseeffekter ved å gå tur langs stranden, eller på noen av de fine løypene som finnes rundt mange av våre hotell. Med andre ord; på ferie er det både enkelt og lett tilgjengelig å bryte med gamle vaner og finne nye.

Hvorfor Ving?

  • Opptil 40 gruppetreningstimer i uken
  • 29 hotell som passer for trening
  • Over 40 ulike treningsreiser
  • SATS-utdannet personale
  • Personlige trenere på 6 av våre hotell
  • Hotell med digitalt merkede løpe – og syklerunder

Et utvalg av treningsmuligheter på våre hotell

Trening på våre hotell

Ny tidseffektiv gruppetime fra SATS

I sommer ønsker vi klassen Tabata velkommen på våre egne hotell. Dette er en høyintensiv treninsgtime for hele kroppen, som består av korte intervaller med enkle øvelser på under 30 minutter.

Personlige trenere på våre hotell

Tren med personlig trener

Under ferien kan du passe på å få hjelp med å skreddersy treningen din, samtidig som resten av familien er på andre aktiviteter. Sammen med en personlig trener kan du legge grunnlaget for gode vaner som vil vare mye lenger enn brunfargen.

Trening på rommet

Trening på rommet

Med vårt trenings-kit kan du låne alt du trenger for å trene under ferien; yogamatte, treningsstrikk, exertube og sklimatter. For å gjøre det enda enklere får du også med en oversikt med ulike øvelser. Tjenesten tilbys på flere av våre egne hotell.

Yoga Flow & Yin Release

Yoga Flow & Yin Release

Flere ganger i uken holder vi yogatimer på våre egne hotell. Yoga Flow hjelper deg med å forbedre bevegelse, styrke og balanse, og Yin Release hjelper å forbedre både bevegelse og ro i sinnet.

For deg som vil vite mer

For deg som er nysgjerrig på mer info om våre treningstilbud

Helseeffekter av fysisk aktivitet

Helseeffekter av fysisk aktivitet

Det som har aller størst effekt på helsen er å bryte stillesittende mønster med bevegelse, gåturer eller annen lett mosjon. Den beste og mest effektive treningen er "den som faktisk blir noe av". Enklest er det om du da gjør noe du liker.

Reisemål med fotturer

Opplev reisemålet til fots

Om du vil på vandring under ferien i sommer, kan vi anbefale et besøk til den greske øya Kreta i Middelhavet. Uansett om du velger å bo på den nordlige eller sørlige kysten, så finnes det mengder av spennende turruter å utforske.

Alle våre hotell som passer for trening

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.