Vil du begynne å trene? Treningsreiser hos Ving
Sport

Vil du begynne å trene?

For den treningsnysgjerrige

Hvorfor dra på ferie og trene?

Ferietilværelsen innebærer både mer tid, mer harmoni og mindre stress, så med andre ord er det perfekte forutsetninger for å komme i gang med treningen under ferien. Når du reiser med Ving har du dessuten tilgang til en mengde hotell med gode treningsmuligheter. Vi tilbyr alt fra vanngymnastikk i bassenget til egentrening på treningsstudio til SATS-gruppetimer med utdannede instruktører.

Du trenger ikke en gang å gå på treningsstudio for å trene. Du får også bra helseeffekter ved å gå tur langs stranden, eller på noen av de fine løypene som finnes rundt mange av våre hotell. Med andre ord; på ferie er det både enkelt og lett tilgjengelig å bryte med gamle vaner og finne nye.

Hvorfor Ving?

  • Opptil 40 gruppetreningstimer i uken
  • 29 hotell som passer for trening
  • Over 40 ulike treningsreiser
  • SATS-utdannet personale
  • Personlige trenere på 6 av våre hotell
  • Hotell med digitalt merkede løpe – og syklerunder

Et utvalg av treningsmuligheter på våre hotell

Vanntabata på Sunwing

NYHET! Vanntabata

Vanntabata er en høyintensiv treningsøkt som foregår i vannet. Den kombinerer prinsippene for Tabata-trening, som innebærer korte intervaller med intensiv trening etterfulgt av korte hvileperioder.

Personlige trenere på våre hotell

Tren med personlig trener

Under ferien kan du passe på å få hjelp med å skreddersy treningen din, samtidig som resten av familien er på andre aktiviteter. Sammen med en personlig trener kan du legge grunnlaget for gode vaner som vil vare mye lenger enn brunfargen.

Trening på rommet

Trening på rommet

Med vårt trenings-kit kan du låne alt du trenger for å trene under ferien; yogamatte, treningsstrikk, exertube og sklimatter. For å gjøre det enda enklere får du også med en oversikt med ulike øvelser. Tjenesten tilbys på flere av våre egne hotell.

Yoga Flow & Yin Release

Vinyasa Yoga & Yin Yoga

Flere ganger i uken holder vi yogatimer på våre egne hotell. Vinyasa Yoga hjelper deg med å forbedre bevegelse, styrke og balanse, og Yin Yoga hjelper å forbedre både bevegelse og ro i sinnet.

For deg som vil vite mer

For deg som er nysgjerrig på mer info om våre treningstilbud

Helseeffekter av fysisk aktivitet

Helseeffekter av fysisk aktivitet

Det som har aller størst effekt på helsen er å bryte stillesittende mønster med bevegelse, gåturer eller annen lett mosjon. Den beste og mest effektive treningen er "den som faktisk blir noe av". Enklest er det om du da gjør noe du liker.

Reisemål med fotturer

Opplev reisemålet til fots

Om du vil på vandring under ferien i sommer, kan vi anbefale et besøk til den greske øya Kreta i Middelhavet. Uansett om du velger å bo på den nordlige eller sørlige kysten, så finnes det mengder av spennende turruter å utforske.

Alle våre hotell som passer for trening

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell