Løpetrening i ferien | Ving
LØPING

Løpetrening i ferien

Våre barnevennlige Sunwing Family Resorts og barnefrie Sunprime Hotels er alle perfekte utgangspunkt for alt fra beinharde løperunder til rolige joggeturer. Vi har kartlagt våre favoritter, bokstavelig talt, og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned i andre apper som kan importere GPX-filer.

Anbefalte familiehotell

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach har alt du trenger til familieferien, og både stranden og omgivelsene passer perfekt for en løpetur.

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas østlige, og kanskje vakreste, kyst. Her har du mange muligheter til variert og rolig løping.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach ligger ved en av Kretas herligste strender. De kuperte omgivelsene gjør det enkelt å variere vanskelighetsgraden.

Sunwing Fañabé Beach, Tenerife

I omgivelsene rundt prisbelønnede Sunwing Fañabe Beach finner du kjapt en løype som passer for deg.

Sunwing Kamala Beach, Phuket

Familiehotellet Sunwing Kamala Beach ligger rett ved et av nordmenns favorittreisemål, og det er enkelt å ta seg en løpetur i området rundt hotellet.

Sunwing Bangtao Beach, Phuket

Sunwing Bangtao Beach ligger ved en av Phukets beste strender. Den er 8 kilometer lang, og perfekt for løpetrening.

Anbefalte hotell for deg som reiser uten barn

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Det populære hotellet Atlantic View ligger i feriefavoritten Playa del Inglés. En løpetur er en perfekt måte å utforske omgivelsene på.

Sunprime Coral Suites, Tenerife

Sunprime Coral Suites ligger i populære Playa de las Américas. Her finnes det flere gode løpemuligheter, blant annet langs strandpromenaden.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront ligger like ved stranden i Playa de Palma, og strandpromenaden nedenfor hotellet passer perfekt for en løpetur.

Sunprime Palma Beach, Mallorca

Sunprime Palma Beach ligger også like ved stranden i Playa de Palma, så også her er strandpromenaden nedenfor hotellet et godt valg.

Sunprime Kamala Beach, Phuket

Sunprime Kamala Beach ligger rett ved et av nordmenns favorittreisemål. En løpetur før frokost er en perfekt måte å starte dagen på.