Fotturer med Ving
FOTTURER

Frisk luft og en aktiv ferie

Fotturer er en perfekt kombinasjon av sunnhet og fornøyelse. Det er enkelt og billig, og det eneste utstyret du trenger er gode sko. Fotturer i friluft er en deilig og variert treningsform, og i tillegg får du se nye sider av reisemålet som du aldri ville sett fra stranden og bassengkanten.

Aktuelle fotturer

Fotturer med smak av Kreta

Når: 21. - 28. september 2019
Pris fra 10.445,-

Legg turisttråkket bak deg og bli med til det urørte Kreta. Her snor turstiene seg oppover De hvite fjellene, gjennom frodige daler og dype raviner.

Fotturfestivaler

Fotturfestivaler

En fottur på egen hånd, men sammen med folk fra hele verden. Fotturfestivalene gir deg en spennende opplevelse i selskap med andre som deler din interesse. En lokal guide leder dere gjennom det vakre turlandskapet.

REISEMÅL MED GODE TURMULIGHETER

Gran Canaria

Gran Canaria har glimrende turstier med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. En dagstur går ofte gjennom flere klimasoner og sørger for naturopplevelser utenom det vanlige.

Tenerife

Tenerife er perfekt for fotturer, og det finnes gode turstier gjennom varierte landskap. Sydsiden domineres av imponerende Teide og karrig lavalandskap, mens Orotavadalens frodige natur regjerer i nord.

Mallorca

Den spanske ferieøya Mallorca er et mekka for enhver turentusiast. Langs de fine turstiene venter grønne olivenlunder, turkist hav og høyreiste klipper. Unn deg selv en naturopplevelse du sent vil glemme.