Vings treningsreiser

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere for treningsreiser

Våre dyktige samarbeidspartnere har med sine lange erfaringer skapt gode forutsetninger for å ta deg med på den perfekte treningsreisen! Vi har valgt ut de beste innenfor de forskjellige treningsformene.

Samarbeidspartnere:

Coachmalin

Sølve Sundrehagen

Sølve er personlig trener og har jobbet seg opp til å bli en kjent profil i treningsbransjen som fitnessinstruktør siden 2003. Han underviser i alt fra kondisjons- og styrketimer til step og dans, men trives aller best med trening som sørger for at svetten renner og hjertet smiler. Sølves treningstimer kjennetegnes av god treningseffekt, inspirerende coaching og folkelig humor.
Instagram: @solvesundrehagen

Pia Seeberg

Pia Seeberg

Pia er utdannet fysisk og mental trener, brenner for at alle hun møter skal få verktøyene de trenger til å bli sin egen PT. Pia jobber i dag som onlinetrener, instruktør og foredragsholder, i tillegg til å være programleder i Treningspodden. Selv har hun en forkjærlighet for klassisk styrketrening og CrossFit-inspirerte økter, i kombinasjon med egenvektstrim, løping og en yogaøkt i ny og ne. Pia trener deg i blant annet bootcamps, sirkeltrening, løpeøkter, SOMA MOVE, morgenturer og kjernetrening, i tillegg til inspirerende foredrag om mental trening, fysisk trening, stress, press og kosthold. Les mer på Piaseeberg.no.
Instagram: @piaseeberg

Jørgine "Funkygine" Massa Vasstrand

Jørgine er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøyskole. Hun driver en av Norges mest populære treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun har deltatt på «Skal vi danse» og har sitt eget tv program på TV2 «Funkyfam» i tillegg til å være programleder for "Norges Tøffeste" på NRK. Hun har holdt mange treningseventer de siste årene og driver også hovedsakelig med egenvektstrening.
Instagram: @funkygine

Emil og Silas Massa Vasstrand "Funkytwins"

Silas Massa Vasstrand og Emil Massa Vasstrand er begge treningsprofiler med store følgerskarer på sosiale medier. I tillegg er de begge kjent fra den populære serien på TV2, Funkyfam. De har holdt flere treningseventer og treningsreiser sammen med sin søster Funkygine.

Instagram: @emilmassa
Instagram: @silasmassa

Anna Hansson

Ewa Trela

Ewa Trela har vært i danseverdenen siden hun var 6 år gammel. Ewa har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, og er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse». Gjennom sin karriere innen selskapsdans har hun oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå. Ewa har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, hvor hun byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar."Dans er mitt språk, jeg snakker det flytende og jeg kan også lære deg dansens språk". Mine danseklasser er fulle av glede, moro og positiv energi. Ewa er eier og daglig leder av Ewa Trela Dans.
Nettside: ewatreladans.no/

Marie Forssell och Ann-Helen Block

Santino Mirenna

Santino er født i en liten by på Sicilia og begynte å danse i en alder av 8 år. Han oppnådde et høyt nivå på kort tid og vant sitt første italienske mesterskap i 2005. I 2008 kvalifiserte Santino og hans partner seg til den høyeste kategorien i F.I.D.S. (Italian Dance Sport Federation) hvor han raskt oppnådde utmerkede resultater. I 2014 flytte Santino til Norge og sammen med sin partner representert han Norge i EM i Cambrils og i VM i Wien. Fra 2019 har Santino vært en del av de profesjonelle danserne i TV-showet “Skal Vi Danse”. Santino underviser på Bårdar Danse Institutt og sammen med Ewa hos Ewa Trela Dans.
Instagram: @santinomirenna

Team Kickstart

Martin Johnsrud Sundy og Team Kickstart

Team Kickstart består av Martin Johnsrud Sundby og Annette Skarpaas Ramm sammen med klinisk ernæringsfysiologer, fysioterapeuter og PT`er som hjelper deg med å nå dine mål. Kickstart sin visjon er å gi folk gode livsstilsvaner som gjør den enkelte sterkere, sprekere, sunnere og gladere. Kunnskap og gode verktøy fra et faglig sterkt team vil kunne gi en unik mulighet for å ivareta egen helse. Lær fra en toppidrettsutøver og få en helt spesiell mulighet for å ivareta deg selv.

Nettside: Kickstart

Sofia och Fredrik Åhman

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.
Instagram: @lifeby_johanna
Nettside: @yogaki

Eva Katrine Thomson

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine Thomsen er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettspsykologi og coaching. Hun er også utdannet PT fra NIH og yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H). Hun driver inspartum akademi som utdanner gruppeinstruktører, og er en kjent bransjeprofil i Norge, med et stort hjerte for gruppetrening!
Instagram: @evakatrineth
Podcast: Sporty Business
Nettside: @inspartum.no

Alexandra K. Sandaker

Alexandra K. Sandaker

Alexandra er utdannet dansetrener, dommer og kursleder samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole. Til daglig jobber Alexandra som Toppidrett- og Utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Alexandra er også kjent for sin deltakelse i TV2’s suksess «Skal Vi Danse».
Instagram: @alexandrakakurina

Magnus O. Frantzen

Magnus O. Frantzen

Magnus har bygget opp CrossFit Kvadraturen og CrossFit Vågsbygd, men jobber i dag i Functional Fitness Group. Han arbeider blant annet med Wolfpack Training, trenerutdannelser og coaching, og har også mye ansvar for å veilede og trene coacher som jobber på de ulike sentrene våre. Selv har han nærmere 10 års erfaring med CrossFit og Functional Fitness, og har konkurrert på nasjonalt toppnivå i flere år frem til han trappet ned for et par år siden. Han har også tusenvis av timers erfaring med som coach, i tillegg til at han har vært med Ving på treningsreiser i snart 10 år og vet hvordan man legger opp en god og innholdsrik tur.
Instagram: @frantzenkraft

Kirsti Nordyhaug Engh

Kirsti er 73 år, gift, har 2 vokse sønner og 4 barnebarn. Hun er opprinnelig fra Kjelsås/Grefsen i Oslo, men har bodd på Hvaler siden 2015. Hun er utdannet teknisk tegner, men interessen for trening tok fort over, og etter kort tid startet hun opp Kirsti`s Jazzgym på Grefsen Brannstasjon. Noe senere utviklet hun det til et helhetlig treningssenter som fikk navnet Treningssenteret Aktivum. Kirsti har vært formann i menighetsrådet i Grefsen menighet, og virket som kordirigent for 7 forskjellige kor i det samme området i snart 50 år. Til daglig er hun en aktiv pensjonist med mange jern i ilden, hun er fremdeles dirigent for 2 kor og hun arrangerer gruppereiser til Kreta to ganger i året. Ving har lang erfaring med å jobbe med Kirsti, og hun ble for alvor kjent gjennom den første sesong av "Norges Sprekeste" på TV2.
Nettside: www-kirstikreta.no

Nils Harald Moe

Nils er en aktiv 75 åring fra Tromsø, gift og har 3 barn og 4 barnebarn. Han ble for alvor kjent for det norske folk gjennom serien "Norges Sprekeste" på TV2. Der imponerte han med sin lune personlighet og sterke fysikk. Nils har en imponerende bakgrunn som kokk, pølsemaker, lektor i ernæring, helse og miljø. I tillegg har han skrevet bøker og holdt foredrag om historie, tradisjonsmat og ernæring. Nils er opptatt av å spre det gode budskap om å "røre på seg" samt spise med vett. Når han ikke trener eller skriver, pusler han litt med treskjæring og betegner seg selv som en lykkelig pensjonist!

Margaret og Helle

Margaret er kjent fra NRK-serien Mesternes Mester. Hun er en dyktig instruktør som evner å formidle teknikker så de er enkle å forstå. Hun jobber som kampsportlærer, kursholder og personlig trener/gruppeinstruktør. Hun har 20 års erfaring med kampsporttrening, og dette har resultert i 4 verdensmestertitler og tittelen «Norges Beste Fighter». Hun er utdannet idrettspedagog, personlig trener, og har en bachelorgrad fra idrettshøyskolen.
Instagram @margaretknutsonaase

Helle har jobbet 17 år som gruppetreningsinstruktør og har derfor bred kompetanse innen faget. Hun er en ettertraktet instruktør og jobber i dag for Nemus VIA, Naardic og som hjemmetrener. Hun har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelse, samt kurs innen trening for eldre, gravide og spesielle grupper fra idrettshøyskolen.
Instagram: @helleknas

Pelle og Oskar

PT-Trip med Pelle og Oskar!

Pelle og Oskar har i flere år tatt med seg en liten ekslusiv gjeng på maks 18 deltagere, som får personlig oppfølgning gjennom uken. Det er satt av tid til både utviklingssamtaler og tilrettelagte øvelser. På gunn av den tette oppfølgingen man får på denne turen er det kun plass til 18 deltagere, noe som gjør at turene til Pelle og Oskar fylles raskt opp.
Oskar: Oskar har jobbet som personlig trener på SATS Colosseum siden høsten 2012, og er nå PT-leder. Han har spilt ishockey i 17 år og har bygget opp en stor del av erfaringen med variert trening herfra. Han studerte lederskap i ett år og tok PT-eksamen på Axelssons Gymnastiska Institut i 2012.
Pelle: Pelle har jobbet som personlig trener siden 2007, og har jobbet på SATS Colosseum siden 2009. Han er utdannet folkehelseviter med mastergrad i folkehelse og har også studert idrettspsykologi og pedagogikk. Pelle er også foreleser i ergonomi, kosthold, helse og trening.

Ellen Johannesen

Ashtanga yoga med Ellen Johannesen

Ellen er en av pionerene innen yoga i Norge med mer en 25 år som instruktør. Hun er autorisert grad II fra Mysore India, og har gjennomført en to-årig Teacher training med John Scott. Ellen`s undervisning er basert på en omfattende bakgrunn innen bevegelse, først som profesjonell danser og siden som avansert Ashtanga-utøver. Ellen er dypt engasjert i østlig filosofi og har Mastergrad i buddhisme og tibetansk språk fra Kathmandu universitet. Hun er en kjærkommen gjestelærer på mange yogasentre i inn -og utland der hun holder kurs i fysisk Yoga, meditasjon og filosofi.
Instagram: @ashtanganepal
Nettside: AshtangaNepal og onyoga.no

Marius Monroe Baklid

Marius har jobbet i treningsbransjen siden 2009, han er utdannet sykepleier og personlig trener, i tillegg til en rekke instruktørutdannelser. Når du ikke finner Marius løpende som gledesspreder på Universitetssykehuset i Oslo, deler han treningsmagi i gruppesalen på SATS Sjølyst. Han leverer et bredt spekter innen gruppetrening, og hans visjon og glede er å skape treningsglede og treningseffekt som gir helsegevinst. Marius er opptatt av å motivere og by på seg selv!

Katarina Sollid og Andrea Hegna

Katarina og Andrea er to kjente treningsprofiler i Norge, med store hjerter og engasjement for treningsglede. Gledessprederen Katarina Sollid har gjennom aktivitet og trening gått gjennom en drastisk livsstilsendring, og brenner sterkt for at alle kan finne glede gjennom sosial og variert trening. Andrea Hegna er småbarnsmamma - men også en energibombe med lang fartstid som treningsinstruktør - som i senere år har utviklet en enorm lidenskap for CrossFit som treningsform. Sammen har de podcasten «Katarina & Andrea» med tusenvis av faste lyttere, og har over flere år arrangert sosiale, varierte og morsomme treningsøkter.

Silje Thorstensen

Silje har vært i treningsbransjen siden 2004. Silje underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning og ulike retninger innenfor yoga. Silje er sertifisert yogalærer i Vinyasa, Yin og Nidra. Nå studerer hun anvendt psykologi som også kommer godt med i arbeidet med helse, trening og yoga. Silje er medeier på Myrens sportssenter i Oslo, Myrens.no, der hun blant annet holder gruppetimer og yoga på ukentlig basis. I 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med treningsuniverset Shape Up Norge. Podcasten leverer nye episoder hver uke med spennende tematikk, innenfor trening og helse sammen med treningsprofil Pia Seeberg.
Instagram: @siljethorstensen

Frøydis F. Hansvik

Frøydis F. Hansvik er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo, gruppetreningsinstruktør ved NIH og har en 500 timers yogalærerutdanning fra Global Yoga der hun i dag inngår i utdanningsteamet. Mestring og utvikling tilpasset den enkeltes forutsetninger kombinert med jordnær kunnskapsformidling og sprudlende bevegelsesglede kjennetegner yogaklassene hennes.

Instragram: @froydisfh

Bedrifter

SATS

På Vings konsepthotell har vi SATS-utdannede instruktører som holder gruppetreningene.

Coop