Opplev livesport hos Ving - bestill den neste fotball- eller Formel 1-reise i dag.

Livesport

Livesport med Ving

Reis med Ving og se livesport på plass!

Opplev førsteklasses fotball live i England eller Spania. Nyt synet av pene mål, klokkerene pasninger og stemningen på tribunen. Du kommer til å få en opplevelse du sent vil glemme. Reis på en sportsreise med Ving og se fotball når den er som best – live!

Foretrekker du mer adrenalinfylt motorsport kan du med Ving reise på en Formel 1-reise til de største konkurransene i Europa og Abu Dhabi. Her får du oppleve bilenes oppvarming før start sammen med andre entusiaster og på nært hold se den harde kampen på banen. En sportsreise med fart som du for alltid kommer til å huske.

Hvorfor livesport med Ving

 • Offisielle billetter
 • Utvalgte hotell med god standard
 • Flybilletter er inkludert i pakkeprisen (Formel 1)
 • Omfattes av pakkereiseloven

Fotball er best live

Dra på fotballtur og opplev Premier League eller La Liga

Bestill fotballreisen din hos Ving

Opplev Premier League og La Liga

Hos Ving kan du bestille prisgunstige fotballpakker som inkluderer kampbilletter og hotell, samt at du kan bestille flybilletter (bestilles separat) til en fotballreise du sent vil glemme. Med Vings fotballreiser til Premier League og La Liga får du oppleve verdens beste fotball på nært hold.

Formel 1 må oppleves på plass

Opplev Formel 1 med Ving: fly, hotell og Formel 1-billett, alt i en pakke

Formel 1-reiser

Formel 1 er best i virkeligheten

Gjør drømmen til virkelighet og se Formel 1 live med stjernesjåfører som Lewis Hamilton, Fernando Alonso og Sebastian Vettel.

Når du bestiller med Ving får du en komplett pakke med hotell, Formel 1-billett samt fly tur og retur. Selvfølgelig er det også transport mellom hotellet ditt og banen.

Formel 1-pakker

Formel 1 i Østerrike
Formel 1 i Østerrike
Austrian Grand Prix, Østerrike
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 4 dager, 3 hotellovernattinger
 • Avreise 28 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 3 hotellovernattinger
28 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Formel 1 i Ungarn
Formel 1 i Ungarn
Hungary Grand Prix, Ungarn
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 4 dager, 3 hotellovernattinger
 • Avreise 19 jul 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 3 hotellovernattinger
19 jul 2024 fra Oslo, Gardermoen
Formel 1 i Belgia
Formel 1 i Belgia
Belgian Grand Prix, Belgia
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 4 dager, 3 hotellovernattinger
 • Avreise 26 jul 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 3 hotellovernattinger
26 jul 2024 fra Oslo, Gardermoen
Søk og finn en reise

En ny måte å finne din neste reise på

Vanskelig å finne en reise som passer for dine interesser? Eller vil du kombinere livesport med annen sport eller trening i ferien? Vår nye søkefunksjon hjelper deg på veien.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.