Padelresor hos Ving
Sport Padel

Spill padel i ferien

Padelreiser til solen

Reis utenlands på en herlig padelferie

Har du også blitt hekta på padel og vil spille padel i utlandet? Hos oss finner du både arrangerte padelreiser og hotell med egne padelbaner hvor du kan spille så mye eller lite du vil i ferien.

Akkurat nå kan du bestille forskjellige arrangerte padelreiser til både Kroatia og Mallorca med anerkjente samarbeidspartnere og instruktører. Reisene passer for alle nivåer av spillere og vi tilbyr også jentereiser og nybegynneruker.

Flere av hotellene med padelbaner ligger selvfølgelig i Spania, så pass på å bestille en padelreise til vakre Tenerife eller La Gomera. Eller hvorfor ikke bestille en reise til et hotell med padelbaner i Tyrkia eller Kroatia, perfekt for en reise utenlands full av padelspilling.

Bestiller du din padelreise hos oss er du alltid beskyttet av pakkereiseloven. Dessuten kan du alltid kontakte våre dyktige ansatte som gjerne svarer på spørsmål. Så hva venter du på? Bestill din neste padelreise til varmen her, og nyt det å spille padel i trivelige omgivelser.

Helseeffekter

Padel gir mange positive helseeffekter, som blant annet:

Øker: balanse, koordinasjon, kondisjon, kognitiv beslutningsevne, konsentrasjon, psykisk velbehag

Minsker: høyt blodtrykk, stress

Padel treningsreiser

Utvikle padelferdighetene dine sammen med erfarne instruktører og andre padelinteresserte.

Propud Padel Camp 2024!

Medarrangør: Propud
Når: 22.-29.mai 2024
Hvor: San Agustin, Gran Canaria
Pris: Fra 15 575,-

Søk og finn en padelreise

En ny måte å finne din neste padelreise på

Vanskelig å finne en reise som passer til dine treningsinteresser? Eller vil du kombinere padel med andre treningstyper i ferien? Vår nye søkefunksjon hjelper deg på veien.

Bra reisemål for padel

Reisemål med bra padelbaner og fine forhold for å spille padel.

Gran Canaria

Playa del Inglés, Gran Canaria

I Playa del Inglés ligger Tenis Holycan med gode utendørs padelbaner, om det frister å teste ut eller forbedre padel-ferdighetene. Tenis Holycan ligger ca. 400 meter fra Sunprime Atlantic View.

Mallorca

Alcudia, Mallorca

I Alcudia finner du CDM Alcúdia | Gesport Balear som tilbyr mange ulike sports- og treningsaktiviteter – perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie. Sportssenteret ligger i gangavstand fra flere av våre hotell, og her kan du være med på treningstimer og du finner blant annet padelbaner og svømmebasseng.

Sunprime Waterfront

Mallorcas sørkyst

På sørlige Mallorca er det mange padelbaner og her finner du blant annet Pins Padel Club som holder veldig god standard og ligger nær mange av våre hotell i Palma. Hvis du bor på Sunprime Waterfront kan du enkelt besøke klubben ved å ta en taxi fra hotellet.

Hotell med padelbane

Våre beste hotell med padelbane og et stort utvalg av andre sportaktiviteter.

Waterman Supetrus Resort
Family Garden

Waterman Supetrus Resort

Supetar, Kroatia

Et populært Family Garden-hotell som passer perfekt for hele familien. På hotellområdet er det flere padelbaner som kan leies mot betaling. Det finnes også innendørs treningsrom og separat, utendørs treningsstudio.

Supetar, Kroatia

Sunprime Ocean View
Sunprime

Sunprime Ocean View

Playa de Las Américas, Tenerife

Vårt eget Sunprime-hotell for voksne, med padelbane, smarte måltidspakker, treningsstudio, SATS-timer og spa. Her ligger alt til rette for effektiv trening og avslappende restitusjon.

Tenerife

Green Garden
Family Garden

Green Garden Resort & Spa

Alanya, Tyrkia

På Green Garden kan både store og små være aktive i ferien. Her er det flere sportsaktiviteter, inkludert to padelbaner, og etter treningen kan du slappe av i hotellets spa.

Alanya, Tyrkia

Alle hotell med padelbane

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell