Sport Padel

Er du blitt hekta?

Padelreiser

Padelreiser til solen

Har du også oppdaget padel og har lyst til å spille det i ferien?

På denne siden har vi samlet alle hotellene med padelbaner, slik at du enkelt finner det som passer best for deg.

Flere av hotellene ligger i Spania, så hva med en reise til vakre Tenerife eller sjarmerende La Gomera? Eller så ligger det hotell med padelbaner både i Kroatia og Tyrkia. Uansett hvilket nivå du er på, og om du foretrekker å spille mye eller lite i ferien, har vi det perfekte hotellet for deg.

Bestiller du padelreisen hos oss er du dekket av pakkereiseloven. Du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål.

Våre beste hotell med padelbaner

Padelbane finnes på hotellområdet eller innenfor gangavstand (maks. 500 meter)

Family Garden

Waterman Supetrus Resort

Supetar, Kroatia

Et veldig populært Family Garden-hotell som passer perfekt for hele familien. På hotellområdet er det også padelbaner som kan leies mot betaling. Det finnes også innendørs treningsrom og separat, utendørs treningsstudio.

#### Supetar, Kroatia Et veldig populært Family Garden-hotell som passer perfekt for hele familien. På hotellområdet er det også padelbaner som kan leies mot betaling. Det finnes også innendørs treningsrom og separat, utendørs treningsstudio.
Sunprime hotels

Sunprime Ocean View

Playa de Las Américas, Tenerife

Vårt eget hotellkonsept for voksne, med padelbane, smarte måltidspakker, treningsstudio, SATS-timer og spa. Her ligger alt til rette for effektiv trening og avslappende restitusjon.

#### Playa de Las Américas, Tenerife Vårt eget hotellkonsept for voksne, med padelbane, smarte måltidspakker, treningsstudio, SATS-timer og spa. Her ligger alt til rette for effektiv trening og avslappende restitusjon.
Family Garden

Green Garden

Alanya, Tyrkia

På Green Garden kan både store og små være aktive i ferien. Her er det flere sportsaktiviteter, inkludert to padelbaner, og etter treningen kan du slappe av i hotellets spa.

#### Alanya, Tyrkia På Green Garden kan både store og små være aktive i ferien. Her er det flere sportsaktiviteter, inkludert to padelbaner, og etter treningen kan du slappe av i hotellets spa.

Gruppereiser med padel

Padelreise til Kroatia med Just Padel

Padelreise til Kroatia med Just Padel

  • Brac, Kroatia
  • 28. mai–4. juni 2022
  • Fra 13 495,–

Brac, Kroatia 28. mai - 4. juni 2022

Bra reisemål for padel

Reisemål med bra padelbaner og perfekte forhold for å spille padel.

Playa del Inglés, Gran Canaria

I Playa del Inglés ligger Tenis Holycan med gode utendørs padelbaner, om det frister å teste ut eller forbedre ferdighetene i denne nye, populære sporten. Tenis Holycan ligger ca. 400 meter fra Sunprime Atlantic View.

I Playa del Inglés ligger [Tenis Holycan](https://www.tenisholycan.com/) med gode utendørs padelbaner, om det frister å teste ut eller forbedre ferdighetene i denne nye, populære sporten. Tenis Holycan ligger ca. 400 meter fra [Sunprime Atlantic View](/kanarioyene/gran-canaria/playa-del-ingles/sunprime-atlantic-view).

Alcudia, Mallorca

I Alcudia finner du CDM Alcúdia | Gesport Balear som tilbyr mange ulike sports- og treningsaktiviteter – perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie. Sportssenteret ligger i gangavstand fra flere av våre hotell, og her kan du være med på treningstimer og du finner blant annet padelbaner og svømmebasseng.

I Alcudia finner du [CDM Alcúdia | Gesport Balear](https://www.gesportbalear.com/en/cdm-alcudia) som tilbyr mange ulike sports- og treningsaktiviteter – perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie. Sportssenteret ligger i gangavstand fra flere av våre hotell, og her kan du være med på treningstimer og du finner blant annet padelbaner og svømmebasseng.

Alle hotell med padelbane

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.