Hotell med personlig trener hos Ving

Hotell med PT
Sport Camp

PT-Trip med Pelle og Oskar!

Medarrangør: Oskar og Pelle
Når: 30.november- 07.desember 2023
Hvor: Gran Canaria
Pris: Fra 16 245,-

Hotell med personlig trener

Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger.

Uansett hva du har som mål eller tidligere erfaring gjør din personlige trener treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg under hele treningstimen, og tilbyr alt fra kostholdsrådgivning til å legge opp et individuelt tilpasset treningsprogram.

PT Duo - for deg som vil trene sammen med en venn
Vil du trene med en personlig trener sammen med noen andre, kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper da dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen for å nå deres treningsmål.

HOTELL MED PERSONLIG TRENER

Du bestiller pakken samtidig med reisen din.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.