Hotell med personlig trener hos Ving

Hotell med PT

Hotell med personlig trener

Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger.

Uansett hva du har som mål eller tidligere erfaring gjør din personlige trener treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg under hele treningstimen, og tilbyr alt fra kostholdsrådgivning til å legge opp et individuelt tilpasset treningsprogram.

PT Duo - for deg som vil trene sammen med en venn
Vil du trene med en personlig trener sammen med noen andre, kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper da dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen for å nå deres treningsmål.

PT- treningsreiser

PT-tur til Gran Canaria

Personlige trenere på turen: Oskar og Pelle
Hvor: Gran Canaria
Når: 1.–8. desember 2022
Pris: Fra 13 895,–

**Personlige trenere på turen:** Oskar og Pelle **Hvor:** Gran Canaria **Når:** 1.–8. desember 2022 **Pris:** Fra 13 895,–

HOTELL MED PERSONLIG TRENER

Du bestiller pakken samtidig med reisen din.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.