Yogareiser
Yogareiser

Stress ned med yoga i ferien

Drømmer du også om å komme hjem fra ferie som en ny og bedre utgave av deg selv? Da er kanskje en yogareise med Ving den beste gaven du kan gi deg selv. Vi tilbyr både rene yogareiser og treningsreiser der du kan kombinere yoga med annen trening.

Aktuelle yogareiser

Yogauke i solen på Madeira

Når: 5. - 12. februar 2019
Pris: fra 9.799,-

I februar kan du bli med HiYoga og yogalærer Nina Urnes til vakre Madeira for en uke fylt med forskjellige yogaformer og deilig avspenning.

Eksotisk yogareise til Kapp Verde

Når: 27. februar - 6. mars 2019
Pris: fra 10.999,-

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise! Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på eksotiske Kapp Verde.

Yogareise til magiske Nidri

Når: 27. mai - 3. juni 2019
Pris: fra 9.595,-

Unn deg selv påfyll for kropp og sjel, en god start på sommeren som garanterer masse energi og inspirasjon.

Yoga og mindfulness i Hellas med Eva Katrine og Frøydis

Dato: 9. – 16. september 2019
Pris fra 9.995,-

Til høsten 2019 kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Frøydis F. Hansvik til Nidri i Hellas for en uke fylt med yoga og mindfulness. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

Ro og energi - Yoga på Mallorca ned Johanna og Kjersti

Dato: 17. – 24. september 2019
Pris fra 12.195,-

Velkommen til en uke med yoga, mindfulness og påfyll for kropp og sjel i koselige Cala d’Or. Du vil komme hjem godt rustet til å gå høsten i møte.

Hotell med yogatrening

Sunwing Family Resorts

I samarbeid med SATS ELIXIA tilbyr vi både yoga og andre treningstimer på våre Sunwing-hotell (tilbudet kan variere fra resort til resort) – helt gratis.

Sunprime Hotels

På Sunprime Hotels kan du bli med på yogatimer og andre populære treningstimer, for eksempel Core, Senior Circuit og Power Step.

Ocean Beach Club

På OBC vet vi hvordan vi holder humøret og ferieformen på topp! All gruppetrening er gratis og aldersgrensen er 15 år. Hvorfor ikke begynne dagen med en rolig yogatime?

Casa Cook

På Casa Cook-hotellene kan du holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer – blant annet yoga (mot avgift) i den avslappende yoga-paviljongen.