Yogareiser
Yogareiser

Stress ned med yoga i ferien

Drømmer du også om å komme hjem fra ferie som en ny og bedre utgave av deg selv? Da er kanskje en yogareise med Ving den beste gaven du kan gi deg selv. Vi tilbyr både rene yogareiser og treningsreiser der du kan kombinere yoga med annen trening.

Aktuelle yogareiser

Yogauke på Gran Canaria

Dato: 7. - 14. mars 2018
Pris fra 10.395,-

I samarbeid med Hiyoga inviterer Ving deg til en unik yogauke på Gran Canaria. Vibeke Lugg gir deg en fin og trygg yogaopplevelse enten du har praktisert en del før eller er helt ny til yoga.

Yoga og treningsreise på Rhodos

Dato: 22. - 29. april 2018
Pris fra 9.495,-

Bli med på vårens deiligste yoga- og treningsreise! I løpet av denne uken på Rhodos får du 2–3 daglige treningsøkter med yoga, kondisjon og styrke ledet av erfarne instruktører.

Yoga og meditasjon på Mallorca

Dato: 19. – 26. mai 2018
Pris fra 11.495,-

I mai kan du bli med Sam Aziz og Hanne Vestre til vakre Mallorca for en uke fylt med forskjellige yogaformer, meditasjon og mindfulness. Få en inspirerende start på sommeren med sol, varme, fantastisk mat og yogaøvelser for både kropp og sinn.

Yogareise til Nidri, Hellas

Dato: 28. mai - 4. juni 2018
Pris fra kun 8.995,-

Velkommen til en hel uke med yoga & mindfulness med Johanna Fredriksson. Opplev 2 yogatimer hver dag i en avslappende atmosfære ved havet, bryggekanten eller hotellets egen YogaShala.

Les mer og meld deg på

Yogatur til Kos med Henriette Lien

Dato: 26. juni - 6. juli 2018
Pris fra 16.295,-

Unn deg selv en uke på lekre Casa Cook, Kos med daglig yoga, pranayama (pusteøvelser) og meditasjon. Du kommer til å vende tilbake til hverdagen med mer vitalitet, energi og overskudd!

Yoga og mindfulness | Ving
Yoga og mindfulness i Hellas

Dato: 10. – 17. september 2018
Pris fra 9.595,-

Til høsten kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Andrew Smistad Edwards til Nidri i Hellas for en uke fylt med yoga og mindfulness.
Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

Les mer og meld deg på

Hotell med yogatrening

Sunwing Family Resorts

Det er ingen grunn til å være rastløs på Sunwing Family Resorts, og du kan trene i treningsstudioet og bli med på gruppetreningene våre helt gratis.

Ocean Beach Club

På OBC vet vi hvordan vi holder humøret og ferieformen på topp! All gruppetrening er gratis og aldersgrensen er 15 år. Hvorfor ikke begynne dagen med en rolig yogatime?

Sunprime Hotels

Finn ro ro og få ny energi med yogatrening på våre egne skreddersydde voksenhotell. På Sunprime Hotels kan du velge mellom populære treningstimer - helt gratis.