Yogareiser
Yogareiser

Stress ned med yoga i ferien

Drømmer du også om å komme hjem fra ferie som en ny og bedre utgave av deg selv? Da er kanskje en yogareise med Ving den beste gaven du kan gi deg selv. Vi tilbyr både rene yogareiser og treningsreiser der du kan kombinere yoga med annen trening.

Aktuelle yogareiser

Yoga og mindfulness i Hellas

Dato: 10. – 17. september 2018
Pris fra 9.595,-

Til høsten kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Andrew Smistad Edwards til Nidri i Hellas for en uke fylt med yoga og mindfulness.
Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

Eksotisk yogareise til Kapp Verde

Når: 7.-14. november 2018
Pris fra 11.399,-

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på eksotiske Kapp Verde. Når du vender tilbake til høstmørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Kickstart 2019 i Thailand med yoga, styrke og mindfulness

Når: 10.–18. januar 2019
Pris: fra 15.995,–

I januar kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Ellen Solhaug til fargerike og magiske Thailand for en uke fylt med yoga, styrke, mental trening og mindfulness.

Hotell med yogatrening

Sunwing Family Resorts

I samarbeid med SATS ELIXIA tilbyr vi både yoga og andre treningstimer på våre Sunwing-hotell (tilbudet kan variere fra resort til resort) – helt gratis.

Sunprime Hotels

På Sunprime Hotels kan du bli med på yogatimer og andre populære treningstimer, for eksempel Core, Senior Circuit og Power Step.

Ocean Beach Club

På OBC vet vi hvordan vi holder humøret og ferieformen på topp! All gruppetrening er gratis og aldersgrensen er 15 år. Hvorfor ikke begynne dagen med en rolig yogatime?

Casa Cook

På Casa Cook-hotellene kan du holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer – blant annet yoga (mot avgift) i den avslappende yoga-paviljongen.