Tennisreiser hos Ving
Sport Tennis

Tennisreiser

Tennisreiser

Nå kan du slippe problemene med å organisere og planlegge tennisreisen din - la våre erfaringer komme deg til gode! Hard court eller grusbaner, frokost, halvpensjon eller All Inclusive på en reise til Kroatia, Tyrkia, Mallorca eller Gran Canaria?

Med Ving får du mange valgmuligheter rundt en tennisreise. Mange tennisklubber vil reise før sesongstarten i april eller som avslutning på sesongen i september eller oktober. Derfor er det viktig å være ute i god tid så dere er sikre på at dere får de beste mulighetene og prisene.

Helseeffekter

Tennis gir mange positive helseeffekter, som blant annet:

Øker: Balanse, koordinasjon, kondisjon, kognitiv beslutningsevne, konsentrasjon, psykisk velvære

Minsker: Høyt blodtrykk, stress

Søk og finn en tennisreise

En ny måte å finne din neste tennisreise på

Vanskelig å finne en reise som passer til dine treningsinteresser? Eller vil du kombinere tennis med andre treningstyper i ferien? Vår nye søkefunksjon hjelper deg på veien.

Våre tennisdestinasjoner

Utvikle tennisferdighetene dine sammen med andre på en treningsreise til en av våre destinasjoner.

Tennisreiser til Hellas

Hellas

Klimaet i Hellas er perfekt for en tennisreise på våren. Vi har både hotell i nærheten av Athen på fastlandet og på Kreta.

Tennisreiser til Kroatia

Kroatia

Tennis er en populær sport i Kroatia og det er flere gode hotell for tennisklubber i landet. Vi tilbyr tennisreiser til Split, Dubrovnik og øya Brac.

Tennisreiser til Tyrkia

Tyrkia

Tyrkia er et godt valg for tennisreiser tidlig på vårenb, da været nesten alltid er bra. Standarden på hotellene og banene er høy, og man får generelt litt mer tennisreise for pengene i Tyrkia.

Tennisreiser til Spania

Spania

I Spania tilbyr vi tennisreiser til Gran Canaria, Mallorca og fastlandet. Så uansett når på året dere ønsker en tennisreise, har vi et reisemål som passer.

Utvalgte hotell som passer for treningsreisen

De beste hotellene som tilbyr flere muligheter for tennistrening

Tennisreise til Waterman Supetrus Resort
Family Garden

Waterman Supetrus Resort

Beliggenhet: Supetar på øya Brac, 1,5 time fra Split flyplass
Tennisanlegg: 6 grusbaner
Leie bane: ca. 250,– pr. bane/dag

Pris: 1 uke fra 6 395,– pr. person inkl. All Inclusive

Tennisreise til Vistaflor på Gran Canaria

Vistaflor

Beliggenhet: Maspalomas, Gran Canaria, 30 minutter fra Las Palmas flyplass
Tennisanlegg: Maspolomas Tennis Centre, 6 grusbaner og 3 hard court-banor. Senteret ligger ved sidfen av hotellet.
Leie bane: ca. 175,– pr. time

Pris: 1 uke fra 8 695,– pr. person

Tennisreise til Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Beliggenhet: Belek, 1 time fra Antalya flyplass
Tennisanlegg: 7 grusbaner
Leie bane: ca. 175,– pr. time

Pris: 1 uke fra 10 575,– pr. person inkl. All Inclusive

Alle våre hotell med tennisbane

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.