Trening for seniorer hos Ving
Sport

For seniorer

Trening for tidsmillionærer

Det er aldri for sent å begynne

Det finnes mange grunner for å trene selv om man blir eldre, og det er aldri for sent å starte. Effektene av å røre på seg er mer enn mange – både fysiske og psykiske. Med nokså liten innsats er det lett å trene opp alt fra bevegelse til utholdenhet og smidighet.

Det er sjeldent et bedre tidspunkt å skaffe seg nye vaner på enn under ferien. Da trener du ofte med andre, spesielt om du deltar på våre skreddersydde gruppetimer for seniorer som finnes på våre Sunprime-hoteller. Å trene sammen med andre har vist seg å føre til et økt velbefinnende, og du trenger ikke en gang gå på treningsstudio; gode helseeffekter får du også ved å gå en tur langs stranden.

Hvorfor Ving?

  • Opptil 40 gruppetreningstimer i uken
  • 29 hotell som passer for trening
  • Over 40 ulike treningsreiser
  • SATS-utdannet personale
  • Personlige trenere på 6 av våre hotell
  • Hotell med digitalt merkede løpe – og syklerunder
Seniortrening på Sunprime Hotels

Seniortrening på alle våre Sunprime-hotell i sommer

Kombiner hvile, avkobling og god mat med tilpasset trening for muskelstyrke, kondisjon og balanse. Under gruppetimen Senior Circuit kombinerer vi funksjonell styrketrening, med eller uten vekter, og kondisjonsøvelser i sirkeltreningsformat.

Fotturer hos Ving

Opplev reisemålet til fots

Om du vil på vandring under ferien i sommer, kan vi anbefale et besøk til den greske øya Kreta i Middelhavet. Uansett om du velger å bo på den nordlige eller sørlige kysten, så finnes det mengder av spennende turruter å utforske.

En ny måte å finne din neste treningsreise

Vanskelig å finne en reise som passer dine treningsinteresser? Eller vil du kombinere avslapning med trening under ferien? Vår nye søkefunskjon hjelper deg i jakten.

For deg som vil vite mer

For deg som er mer nysgjerrig på helse og trening

Positive effekter av trening

Positive effekter av trening

Kroppen slutter aldri å respondere på fysisk aktivitet, og det er aldri for sent å starte. Det er sjeldent et mer egnet tidspunkt å legge grunnlaget for nye vaner enn under ferien. De positive effektene av fysisk aktivitet er mange. Alt fra sterkere muskler og bedre utholdenhet til bedre bevegelse og økt velbefinnende. Trening som utføres sammen med andre gir også ytterligere helseeffekter.

Hotell med trening for seniorer

Flere hotell som passer for trening

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.