Trening for seniorer hos Ving
Sport

For seniorer

Trening for tidsmillionærer

Det er aldri for sent å begynne

Det finnes mange grunner for å trene selv om man blir eldre, og det er aldri for sent å starte. Effektene av å røre på seg er mer enn mange – både fysiske og psykiske. Med nokså liten innsats er det lett å trene opp alt fra bevegelse til utholdenhet og smidighet.

Det er sjeldent et bedre tidspunkt å skaffe seg nye vaner på enn under ferien. Da trener du ofte med andre, spesielt om du deltar på våre skreddersydde gruppetimer for seniorer som finnes på våre Sunprime-hoteller. Å trene sammen med andre har vist seg å føre til et økt velbefinnende, og du trenger ikke en gang gå på treningsstudio; gode helseeffekter får du også ved å gå en tur langs stranden.

Hvorfor Ving?

  • Opptil 40 gruppetreningstimer i uken
  • 29 hotell som passer for trening
  • Over 40 ulike treningsreiser
  • SATS-utdannet personale
  • Personlige trenere på 6 av våre hotell
  • Hotell med digitalt merkede løpe – og syklerunder
Seniortrening på Sunprime Hotels

Seniortrening på alle våre Sunprime-hotell i sommer

Kombiner hvile, avkobling og god mat med tilpasset trening for muskelstyrke, kondisjon og balanse. Under gruppetimen Senior Circuit kombinerer vi funksjonell styrketrening, med eller uten vekter, og kondisjonsøvelser i sirkeltreningsformat.

Fotturer hos Ving

Opplev reisemålet til fots

Om du vil på vandring under ferien i sommer, kan vi anbefale et besøk til den greske øya Kreta i Middelhavet. Uansett om du velger å bo på den nordlige eller sørlige kysten, så finnes det mengder av spennende turruter å utforske.

En ny måte å finne din neste treningsreise

Vanskelig å finne en reise som passer dine treningsinteresser? Eller vil du kombinere avslapning med trening under ferien? Vår nye søkefunskjon hjelper deg i jakten.

For deg som vil vite mer

For deg som er mer nysgjerrig på helse og trening

Positive effekter av trening

Positive effekter av trening

Kroppen slutter aldri å respondere på fysisk aktivitet, og det er aldri for sent å starte. Det er sjeldent et mer egnet tidspunkt å legge grunnlaget for nye vaner enn under ferien. De positive effektene av fysisk aktivitet er mange. Alt fra sterkere muskler og bedre utholdenhet til bedre bevegelse og økt velbefinnende. Trening som utføres sammen med andre gir også ytterligere helseeffekter.

Hotell med trening for seniorer

Flere hotell som passer for trening

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell